anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai...as putea sa va spun "povestea mea de dragoste" in triliarde de cuvinte, dar nu ati avea rabdar...

In primul rand sunt in a 6-ea si imi place de un tip din a 7-ea. E genul misterios, dupa care toate fetele is inebunite. Este si tipul care schimba fetele pe zi, fumeaza si o data a fost beat la scoala. (dar, taica-sau ia bagat mintile in cap. am vazut eu live) in fine.Despre mine nu as putea spune ca sunt atragatoare, sunt mica pentru varsta mea si nici nu sunt extragigamega sexy. in fine. Sa trecem la Partea principala.

Eu cu el avem o ora comuna (clasa mea cu a lui) ma holbez la el din primele zile de scoala.Intr-o zi se tot bat baieti cu struguri prin clasa si evident el ma nimereste rolling on the floor. isi cere scuze bla bla a doua zi ma saluta si observ ca se inroseste. :X. Dupa un timp afla ca il plac, colegii lui isi bateau joc de mine si eu fug din clasa ca idioata, iar colegele mele imi spun ca el a spus ceva in genul "Doamne, ce plangacioasa ii pitica.". Trec zile sufar, plang. Toata ziua il vad si il absorb din priviri, se uita si el la mine cu ochi aia ai lui. of imi vine sa lesin. Acum avem o noua colega (fufa scoli) care se da la el si la toata clasa lui. Imi vine so strangulez sa simta si ea ce simt eu. Azi am dat o mica petrecere la scoala si ea si-a facut poze cu el tinand-l de mijloc, dar el se tot fastacea desi nu e genul.Tot treceam unul langa altul si mereu ne aruncam priviri, ma duceam de triliarde de ori la baie aranjandu-ma si incercand sa fiu "seducatoare". Maine avem ora comuna desi nu cred ca o sa facem.

As vrea sa mai mentionez ca sunt "prietena" cu fufa scolii din anumite motive malefice. si s-ar putea sa imi dea si mie o poza cu el. Eu ma voi muta la o alta scoala si nu cred ca voi putea sa-l uit si chiar as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi.

Dau funda, inteligent, folositor etc.

Scuzati eventualele greseli.
Promit ca-i ultima data cand o pun

Răspuns Câştigător
| dincolodevise a răspuns:

Pai eu cred ca tu pui prea mult suflet,ca ii arati prea mult. daca ai fi fost si u putin indiferenta lucrurile stateau altfel.dar nu te lasa, fi indiferenta si nu-i mai da atentie sa vezi cum se intoarce roata.el crede ca tu oricum il iubesti si nu ai cum sa fi nepasatoare, dar nu e bine.cred ca el nici nu stie ce vrea, dar stii ceva? baieti sunt multi, poate chiar te iubesc.nu se opresc baietii la el.stiu il iubesti si nu poti sa-l uiti, dar lasa timpul sa treaca si ai sa vezi ce osor o sa iti zboare gandul la altcnv...gandeste-te la partile lui negativa si o sa-ti fie mai usor.

0 răspunsuri: