Buna, pai daca ai o relatie serioasa si te simti pregatita, daca partenerul te iubeste si te respecta si tu la fel pe el, daca esti foarte sigura de pasul care vrei sa il faci, atunci lasa rusinea deoparte, odata si odata tot vei ajunge la asta, trebuie sa te lasi purtata de val, sa ai incredere in partenerul tau, eu inca nu mi-am inceput viata sexuala dar si mie mi-ar fi rusine, oricum daca ai mare incredere in cel cu care vrei sa faci sex, atunci lasa rusinea si increde-te in el... dar ai mare grija de si cum, nu uita te protectie si asigura-te ca te merita acel tip!
Pai la 13-14 ani care pari ca ii ai dupa poza asta, normal ca iti e rusine. Poate ar fi mai bine sa mai astepti si tu pana pe la 16-18 ani, te mai maturizezi si poate nu-ti mai e asa rusine.
Este normal sa vrei sa faci sex, este un sentiment normal nu trebuie sa-ti fie rusine, of educatia asta antisex, trebuie totusi sa te protejezi cand incepi, sa ai grije de o sarcina nedorita, sa-ti alegi un prieten care sa arate cat de cat aproape de ceea ce vrei sa se numeasca partenerul tau.
Rusine ca vrei sa faci sex, si esti prea mica?, sau rusine de nuditate, atingeri si penetrare, etc! Cauta si citeste, si invata despre Petting! Corpul uman e unul dintre cele mai frumoase lucruri de pe lumea asta! Citeste, culturalizeaza-te si iti va trece! dar nu te grabi, daca nu ai macar 18 ani, pentru ca rist sa fi parasita dupa... si ai sa suferi prea tare! Si daca tot nu ai sa ne asculti, macar fa-o numai cu Prezervativ! E plin de boli! Nu risca!
Cred ca cel cu care ai decis s-o faci te va incuraja destul...ai incredere in el...in ochii lui esti cea mai minunata, cea mai frumoasa...bafta
Daca esti de mult timp cu el, daca esti sigura ca intre voi exista o relatie bazata pe incredere, respect si iubire... Daca te simti pregatita din toate punctele de vedre.si psihic si mai ales fizic atunci nu are de ce sa iti fie rusine...toate fetele au ce ai si uh[sper ca sti la ce ma refer].si toti baietii au ce are si el...numai ca difera de la om la om...asa ca nu are de ce sa iti fie rusine! dar fi sigura de ceea ce vrei, sa nu regreti mai tarziu... apropo cati ani ai?
Hmmm, eu nu inteleg o chestie,, ce va intereseaza cati ani are, in ce clasa e, sau de ce o face! pur si simplu ii e rusine si nu stie ce sa faca asa ca vine sa ceara sfatu si cate un idiot incepe sasi dea tot feluul de pareri! ei bine p mine nu ma intereseaza cati ani ai dar daca respectivu te iubeste cu adevarat te va ajuta sa treci peste orice sentiment de rusine sau orice sentiment de ezitare (retinere)intr-adevar cel mai mult conteaza pefrs cu care o faci:-)