| Serafina000008 a întrebat:

Pai... ce ai face... daca mai multi baieti se uita la tine. Si te privesc cu privirea ce exprima "Ca e indragostit!". Eu cum ar trebui sa reactionez. Ca simcera sa fiu habar n.am! crying Dau fundita love struck

Răspuns Câştigător
| Mik3 a răspuns:

Te duci la el, mergi asa in reluare, il iei de gat si il saruti pasional laughing, glumeam daca si tie iti place de el incearca sa ii zambesti, dar daca nu iti place nu te mai uita la el, fiindaca daca stai si te uiti din 2 in 2 min la el o sa creada alceva happy fundawinking happy

4 răspunsuri:
| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

II zici,,, Ce te holbezi asa ma boule,,,; p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as fasce xex

| Pozitivca a răspuns:

Daca simti ceva pentru ei si vreai sa vezi ce simt pentru tine incearac sa fii indiferenta, mindra si putin fudula, dupa propria mea experienta si a unor prietene care le-am sfatuit acelasi lucru a fost foarte eficient si nu numai cu cei care nu stii ce simt pentru tine dar si pentru iubit.

| Laura_1268 a răspuns:

Arata`le ca nu`ti pasa de ei, si atunci vezi care e chiar indragostit inca se mai tine dupa tine iar aia care vor ceva de la tine, stii la ce ma refer nu o sa te mai bage asa rau in seama. cred ca ti am fost de ajutor!

Funda?batting eyelashes