| GabrielaaGbai244 a întrebat:

Pai, ce opinie aveti despre relațiile la distanță? Crezi că pot funcționa pe termen lung, dacă încep din mediul online?

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Nu cred in relatiile online - eventual te cunosti cu o persoana online si discuti o saptamana sa vezi daca nu sunteti complet incompatibili dar daca nu va vedeti fata in fata nu este o relatie. O relatie la distant poate functiona daca e vorba de o perioada determinata - cum era pe vremuri cand plecau baietii in armata sau acum cand el sau ea pleaca la munca in afara o luna, 2, 3...

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Durata unei relatii nu depinde de mediul in care au început, ci de cel in care se desfășoară si evoluează. Iar distanța clar nu face o relație sa funcționeze mai bine.

| MarianWLF a răspuns:

Pot functiona pe termen lung doar daca la scurt timp ajungeti sa fiti fizic impreuna, am avut o relatie la distanta inceputa la fel online, tot ce pot spune e ca pe cat de frumos pare totul la inceput pe atat e de dureros, vrei sa vezi persoana iubita langa tine, vrei sa o ti in brate, sa o saruti, poate ai unele zile mai grele urmate de seri si mai grele cand ai vrea sa fie langa tine in pat si nu e, niciodata nu e acolo nici ea pentru tine, nici tu pentru ea, telefonul si apelurile video nu tin loc absentei fizice iar zilele cand calatoriti sa va vedeti trec prea repede si despartirea e la fel de grea iar daca prin minune si concediu de la munca stati impreuna 7 zile si nu doar in weekend(poate nici atunci chiar fiecare weekend depinde) e la fel de rau, vrei partenerul langa tine zi de zi, nu te saturi cu o saptamana sau cu 2-3 zile.
Ce am descris aici se aplica in cazul unei relatii serioase unde exista sentimente adevarate, nu se aplica relatilor superficiale.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, relatiile la distanta sunt sortite esecului si se rup mai devreme sau mai tarziu, fiindca dragoste prin corespondenta, nu exista.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Desigur ca pot functiona, daca distanta e mai mica decat lungimea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Cred că la fel ca la multe alte lucruri, viața este nuanțată și plină de culori

Așadar eu cred că sunt întotdeauna excepții, pe de altă parte tind să cred că într-o relație la distanță dacă nu ne cunoaștem, avem nevoie de timp împreună ca să o facem, deci mai degrabă la început e nevoie de apropiere nu de distanță și eu mult mai dificil dacă începutul este din start la distanță

Ce vreau să spun eu că ar fi mai simplu dacă după 2 ani de relație avem o perioadă de 1 an să zicem în care păstrăm relația la distanță, așa că eu consider că ăsta e un subiect complex care merită dezbătut pe de-a-ntregul

| GabrielaaGbai244 explică (pentru anonim_4396):

Viața este cu siguranță nuanțată și plină de culori. Într-adevăr, într-o relație la distanță, timpul petrecut împreună este esențial pentru a ne cunoaște și a construi o legătură mai puternică. Înțeleg că începutul unei relații la distanță poate fi dificil, dar dacă vă iubiți și sunteți dispuși să depuneți efort, există modalități de a face lucrurile să funcționeze. Este important să comunici deschis și sincer clar dea avea un limbaj comun cu cel de lângă tine sa reușești sa te faci înțeles și sa intelegi auzi asculți la rândul tău comunicarea activa cu cel de lângă tine e mai eficienta decât cea pasiva.
happy happy

"Ziua de ieri a trecut. Ziua de mâine nu a sosit încă. Nu avem la dispoziţie decât ziua de azi. Hai să începem!"

Bună dimineațaa, dragă!

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Depinde de parteneri si puterea lor psihica

| comanantonio17 a răspuns:

Dacă parteneri vor ceva serios și se iubesc da.
Dragostea este mai puternică decât dorința.

| GabrielaaGbai244 explică (pentru comanantonio17):

Dragostea este cu siguranță un factor important într-o relație serioasă. Ea poate aduce o conexiune profundă între parteneri și poate fi un motor puternic pentru a depăși provocările. Într-adevăr, când doi oameni se iubesc cu adevărat, dorințele lor se pot alinia și pot construi o relație solidă și fericită.

Întrebări similare