| Marian_4940 a întrebat:

Pai cum sa incep imi place de o fata si ei i-a placut de mine, a vrut sa se dea la mine, dar eu nu mi-am dat seama, iar acum ceva timp am aflat ca i placuse de mine, iar acum o saptamana am pus pe un prieten bun de-al ei care ii spunea totul, sa o intrebe daca ma mai place si ea era singura si eu spus ca el vroia sa o combine cu mine, si ea o zis Doamne fereste. puteti sa ma ajutati va rogcrying? un sfat ceva.

Răspuns Câştigător
| KySyB3B3 a răspuns:

Stii.orice fata/baiath...cand e intrebat/a. vrei sa fii cu X?[ea]Eu:o omg nuuulaughing.mmm asa fac si eu. Vorbejte cu ea pe net, prin sms, suno.invito undeva intreab-o daca te place, sau ce parere are de u. daca zice ceva de genu"esti frumos, te plac."sau alte chestii care reies ca te place.intreabo daca vrea sa fie cu u. Daca zice da.SaruTo.daca zice nu propune-i sa ramaneti prieteni:*suCcEslove struck

3 răspunsuri:
| pίTίк a răspuns:

Au fost sentimente trecatoare
asta e

| helloia a răspuns:

Poi,vrei ca sa te combini ca ea? Priveste-o in ochi in ore si vb fff mult cu ea,cumpara-i cadouri, apoi, cand sunteti singuri sarutati-va si intreab-o daca vrea ca sa fiti impreuna...

| Marian_4940 explică:

Pai as vrea sa fiu cu ea ca o plac de mult timp, dar nu m-am gandit ca o sa i placa vreodata de mine