Crede-ma ca nu merita sa iti strici prietenia cu ea pentru "o saptamana de amor ". Oricum sunteti prea buni prieteni iar asta inseamna ca nu prea se mai poate indragosti probabil cerde ca nu ai nimic nou de oferit stie absolut totul despre tine etc deci eu iti recomand sa o lasi in pace cu "matratosul " si sa iti cauti alta fata cu care sa fii fericita. Eu asa consider ca va fi cel mai bine crede-ma o sa iti para rau daca vei da cu picoru in prietenia voastra de nu stiu cati ani (ma omoara matematica scuze ) pentru o mica dragoste. Lasa relatia voastra asa cum este
P.S Pt matratos recomand samponu ala de la nivea clear si mai cumva da nu stiu exact cum
La varsta asta sa iti faci o prietena e cam repede nu ti se pare? Voi nu intelegeti ca nu stiti ce e aia o relatie serioasa asta e doar o joaca de copii a voastra. Dragostea adevarata incepe de la vreo 20 si ceva de ani nici la 18 nu ai cum sa iubesti. Iti spun eu ca cel mai bine e sa inveti pana la vreo 17 ani apoi incepi cu fetele pac tac de la 18 le iei la pat si pe la vreo 26 de ani iti cauti o relatie serioasa cu una. Bafta.
Pai daca a spus ca te.ai facut frumos poate ca i.ai retrezit sentimentele pe care le simtea pentru tine. Faptul ca suneti buni prieteni conteaza, inseamna ca ea are incredere in tine. Sfatul meu este sa fi atent cu ea, sa o ajuti unde se incurca fara sa o faci sa se simta prost sau inferioara, arata.i prin semne ca iti place de ea adica uitate la ea. arata.i ca esti interesat de ce face dar nu fi un disperat fetele nu suporta asta. Daca are probleme cu un other guy sau other girl apar.o daca are nevoie si arata.i ca iti pasa de ea. Vorbeste cu ea vreo 2 saptamani asa. mai mereu adica daca vorbiti si pe mess este foarte bine si. ai putea sa o intrebi asa daca ii place de tine. Daca raspunsul este afirmativ spune-i ca si tie iti place de ea... unele complimente nu strica fetele adora asta. dar nici sa depasesti limita.
Iar daca raspunsul este negativ asta e resemneaza.te si fi cel mai bun prieten al ei incontinuare
Bafta!