| vailet a întrebat:

Pai m-am indragostit si eu de cineva cu care mi greu sa spun ca ar putea fi ceva intre noi...nu i-am spus care sunt sentimentele mele pentru el pentru ca ceva nu ma lasa, dar nu stiu ce. mi forte drag insa fazai ca eu nu m-am indragostit de cum arata si de sufletul lui.pare banal nu.insa Intrebarea e; Credeti ca ar trebui sa-i spun? eu nu prea stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| rico1991 a răspuns:

Parerea mea este sa-i spui excat ceea ce simti " cum te-ai indragostit de sufletul sau" daca nu o vei face mereu vei trai cu mustrarea "ca ar fi putut fi ceva intre voi" iar lucrul acesta o sa te bantuie mai mereu, de fiecaredata cind il vei vedea sau vorbi cu el / easau despre el /ea.
Incearca nu mai ezita, adu-l /adu-o in lumea ta!

Mult succes astept raspunsul happy tau

5 răspunsuri:
| Timeea_1190 a răspuns:

Da ai putea sa ii spui. De ce nu? Pana la urma e ceva absolut normal, firesc si omenesc sa te indragostesti. Daca te-ai indragostit de sufletul lui inseamna ca e atractie sentimentala nu fizica. Parerea mea e ca ar trebui sa ii spui. PS: Nu lasa pe maine ce poti face azi!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai da

dc nu?

asa afli si tu daca simte cvpt tuwinking

mult succes

| Floreenofficial a răspuns:

Pai mai asteapta o perioada.se pare ca esti cam confuza. pune-ti ordine in ganduri si limpezeste-ti mintea.Fii calma! Daca vei considera ca il placi cu adevarat, atunci spune-i!
Succes! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai spus daca esti fata/baiat, raspunsul la intrebarea ta ar fi spune-i ce simti si el/ea sa vada ca il/o iubesti sa ca tii la respectivul, lasa-ti inima ca comunice nu capul. Daca nu ii spui sau nu ii arati cum ar vrea sa stie?winking

Elianna
| Elianna a răspuns:

Spune-i si apoi vezi tu ce iese! Poate ca el nu simte nimic pentru tine si iti toarna o galeata de apa rece in cap (la figurat, desigur!). Sau simte ca tine si ...viata va va arata ce sa faceti!