| georgian21 a întrebat:

Pai mie imi place de o fata si nu stiu daca si ea ma place... ea vb cu mine vb multe lucruri si nu stiu daca si ea ma place... vreau sa-mi spuneti si mie daca ma place ce ar trebui sa fac si daca nu ma place ce ar trebui sa fac ca sa ma placa...plsssss

9 răspunsuri:
| Elena97M a răspuns:

Ce intrebare prosteask... nu stii sa te descurki singur?

| stephie21 a răspuns:

Invit-o la un suc, cumpara-i un trandafir rosu ( simbolul iubirii ), spune-i ca o placi si ca ti-ai dori sa fiti prieteni! Fii direct, asa trebuie in ziua de azi...cu tupeu inainte, altfel nu vei reusi niciodata in viata sa ai ce iti doresti. Simplu, nu?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce nu incerci sa-i dai de inteles ca o placi. Cel mai bine e sai spui in fata. Daca esti mai timid aflai numarul de telefon si sp printr-un sms.

| mariusake a răspuns:

E asa cum a spus si stephie21. o poti invita la un film dupa. iar in acea camera mai intunecata de la CINEMA, cine stie, poate vei face cunostinta cu buzele ei :X... Succes!

| Pho3nix a răspuns:

Invito la o plimbare, la un suc sau la un film...mai ales unul horror sa sara in bratele tale de frica.laughing

succes.

| liz23 a răspuns:

Fie astepti si analizezi in continuare fiecare gest, fie spui ce vrei si vei primi si raspunsul tau

| scarllet a răspuns:

Mai, raspunsurile astea nu le gasesti aici, daca te place se observa pe chipul ei...cum iti zambeste cat de atenta e la tine...cum te priveste... daca vezi ca te atinge din greseala, daca vezi ca exista chimia aceea...se simte...fi atent si vei obesrva. si daca nu te place...imprietenestete cu ea si fi cel mai bun prieten, ascult. o si sfatuieste. o... sper sa fie bine...

| Anonnim a răspuns:

Nu cred ca te asteptai la acest raspuns:Intreab-o direct! Da poate o sa iti fire rusine sau frica ca o sa zica nu dar daca o intrebi si zice da esti fercit altfel ramai asa mereu!