Pai ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii explici faptul ca nu vezi in el un posibil iubit.
Ai putea sa incerci sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui clar ceea ce simti. Presupun din ce ai scris ca iti doresti sa ai doar o relatie de amicitie cu el. Ai fost foarte draguta ca ai incercat sa il integrezi etc. dar vezi cateodata bunatatea este inteleasa gresit. Iti ramane sa ii spui verde in fata ca te sufoca cu toata atentia pe care ti-o oferi si ca nu vrei sa fiti nimic altceva in afara de amici.
Ignora-l ca ii trece pana la urma, cat de incapatanat poate sa fie? A confundat poate prietenia ta cu mai mult si e dezorientat, na nu stiu.
Totusi sa nu ii faci vreo faza urata sau sa razi de el in public, mai ales daca e simtit, cum mai fac alte fete, nu de alta, dar din experiente de genul se nasc porcii misogini.
Hm... pai am vorbit cu el, si nu tine. adica i-am spus ca nu il plac, si ca vreau sa fim doar prieteni. dar continua cu complimentele si atentia, a zis ca a inteles, dar nu da semne. sa il ignor?