Lasă metinul şi băieţii, nu ai de dat tezele? După greşelile tale de ortografie te sfătuiesc să îţi înveţi la română. La ora asta trebuie să te odihneşti, nu să navighezi pe internet.
Numai întrebare nu este ceea ce ai postat. Iar faza cu metin deja mă lasă rece...
Si care-i intrebarea?
PS imi cer scuze daca ai adresat o intrebare si nu am vazut-o eu dar e dificil de deslusit ce ai scris tu aici... fara punct, fara virgula, fara litere mari, fara propozitii, nici nu stii unde se termina o idee si unde incepe alta.
Lasal despartete de el asa mi s-a intamplat si mie tot in Metin m-am intalnit cu una si e la fel.
Ce-ti pasa atata? In primul rand cum zici tu despartete de el, daca zici ca te sun a mereu schimbati numarul, blocheaza-l pe FaceBook si dai ignore pe Messenger. Pentru numele Domnului nu mai fiti asa orbi!
Pai sa-ti zic ceva : 1 joaca alt server 2 cum poti fi geloasa pe un baiat ce nu l`ai vazut "face to face" 3 dai block fb schimba metinu sa nu mai dai de el si nu-i mai raspunde la telefon si ai scapat de el , multa bafta
Ce dracu', am citit ceea ce ai scris si am ras mai ceva ca la un film de comedie d-ala bun. Ai o gramatica de nota 10 si eu care sunt plecat intr-o tara straine de cativa ani buni stiu sa scriu mai corect ca tine.
Desi nu este vorba despre acelasi joc, cand eram mai mica, cam pe la 10 ani si eu am avut o problema in genul doar ca era un baiat din Germania :-D Eu mai naiva decat tine, ce pot sa spun? Imi promitea ca ne vom vedea cand va veni in Romania impreuna cu familia lui si ca vom ramane impreuna pentru totdeauna de atunci in colo. Toti baietii stiu sa minta si toate fetele isi fac sperante care nu-si au rostul din pacate. Ceea ce ai reusit sa faci, este doar pierdere de timp. Nu este el pentru tine, iesi afara si lasa baietii ''virtuali''.Fa-ti un prieten adevarat care sa tina la tine si care atunci cand ti se face dor sa poata veni la usa ta si sa-ti spuna ''Ce mai faci iubita?'' Si nu trebuie sa existe doar acea persoana pentru tine, ai nevoie si de prieteni. Atunci cand esti mult prea atasata de o singura persoana deja nu mai este iubire, este obsesie! Din cate am inteles el nu este atat de legat de acest joc precum esti tu.El isi face timp pentru propria lui viata(prietena/iubita(care nu esti tu), amici etc.) in timp ce tu il astepti sa vina online pe messenger, metin etc. pentru a putea vorbi cu el. Sau daca nu varianta de rezerva un telefon care 1. Il streseaza, deoarece il deranjezi cand este cu cealalta impreuna si 2. iti consumi timpul degeaba cu un baiat care nu tine la tine. Cand iubesti nu iti bati joc. El isi bate joc, atata timp cat mai este si cu alta, dar te amageste cu vorbe. Unde este iubirea? Iti voi raspunde tot eu: nicaieri. Pentru inceput, oricat de mult te-ai chinuit tu la acest cont de pe metin, contul sau conturile pe care le stie el, blocheaza-le, sterge-le sau pur si simplu nu mai intra pe ele. Creeaza-ti altul nou, cu un nume care sa nu dea de banuit ca ar fi aceeasi persoana si despre conturile de facebook, messenger si skype sau ce mai ai tu, ai de ales dintre a le sterge de tot, a ti le schimba sau a-l bloca doar pe el. Numarul de telefon: cand suna, nu-i mai raspunde oricat de greu ti-ar fi. Daca continua in disperare, spune-i sa nu te mai caute sau ii dai numarul in urmarire (reclamatie la politie). Rupe orice legatura cu el si incearca sa-ti gasesti pe altcineva din viata reala care sa-ti umple golul din suflet si du-te si mai invata ca nu iti va prinde rau in viata.Cartile sunt prieteni reci, dar siguri.Gaseste-ti un hobby: volei, desen, muzica orice iti place si crezi ca ai talent.Fa aceste activitati impreuna cu prietenii tai.Trebuie sa dai la o parte ce nu iti trebuie. Oricum tu pentru el nu ai insemnat vreodata ceva, mai mult decat un joc. Asta este adevarul si adevarul doare. Eu nu ti-o spun cu rautate, sper sa intelegi si mai tarziu crede-ma ca-ti va fi mult mai bine decat acum. Iti vei da seama ca ai pus sentimente ca si intr-un obiect, nu intr-o fiinta, asa cum credeai tu.