Uita-l. Incearca sa treci peste. Daca te-a mintit sau inselat nu te merita, nu te iubeste. Din atitudinea lui, asta se intelege. Nu are rost sa plangi, sa te superi din cauza lui.
Iesi cu fetele, distreaza-te... insa macar o perioada pana iti trece, evita sa iesi si cu baiatul acela.
Lasa timpul sa iti vindece ranile!
M-au durut ochii de la atatea propozitii. Am renuntat la primul alineat
Stai... tu nu ai niciun alineat
Ai grija cu scrisul
1. Imi pare bine ca scrii gramatical (ma rog... la o astfel de relatare e si normal sa mai apara cate o greseala) mai bine decat multi a caror limba materna e romana
2. solutia ar fi sa uiti de tot! sa incerci sa intri in alt grup de prieteni, sa iti gasesti un baiat care chiar te merita. Stiu ca e greu, mi-am dat seama ca inca mai ai sentimente pentru acel baiat, dar e singura solutie corecta. Daca esti puternica, poti sa faci orice. Gandeste-te ca daca te-a inselat o data, o va face si a doua oara, si mai bine suferi acum decat sa suferi mai tarziu ca ai facut aceeasi greseala de doua ori si ca ai ratat o sansa de a gasi pe altcineva.
Mult succes si ai grija!
Sfatul meu este sa treci peste, daca nu te-a respectat inseamna ca nu este ceea ce-ti doresti.
Daca as fi in locul tau as fi mai indiferenta in fata lui. Incearca sa-l pui si la incercare sa vezi daca chiar tine la tine. Dar inainte asigurate intr-un fel ca nu mai e nimic intre el si Madalina
Off topic: totusi, puteai sa nu dai atatea detalii, precum conversatiile, si sa mai rezumezi un pic, sa scrii mai pe scurt.
On topic : faza e ca, daca acel Andru te iubea, sau daca asa spune el, nu cred ca te insela la momentul respectiv, iar daca a facut-o o data, gandeste-te, ar putea sa o faca si a doua oara. Iar din pinctul meu de vedere, pe cealalta parte, cred ca lui Alin, prietenul tau, chiar ii pasa de tine. Pentru ca daca nu, nu venea la tine sa iti spuna ca te insala, iti putea ascunde toate acele lucruri, dar s-a gandit la binele tau.
Acum, ce sfat sa iti dau, urmeaza-ti inima si sentimentele, dar totusi, daca ai incerca sa il uiti pe Andru si sa vezi mai bine ce ai avut langa tine, adica pe Alin, poate totul o sa iti mearga mult mai ok. Tu faci ce vrei, dar eu ti-am dat doar un sfat. Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta in continuare :*.
Iti spun eu chiar daca nimeni nu tiaa dat nici un raspuns eu iti zic nul baga in seama.Si mie mi s-a intamplat la fel cu o fata dar pana la orama o sa iti treaca. Asteapta o luna si cauta pe facebook un prieten eu am gasit o prietena foarte buna si cu toate ca am 10 ani ma iteleg foarte bine cu ea si ea are 12 ani si nu imi pare rau imi place de ea si ei de mn.Asta este sfatul meu.