| Denisa a întrebat:

Paibatting eyelashes sa incephappy dansez bine, chiar foarte bine, toti baietii imi zic ca dansez bine. Cand ma duc in club toti baietii vin in jurul meu ca sa dansez cu ei. Am intrebat o amica de ce rade cand dansez si a zis ca dansez prea "lasciv" cu ei. Mi s-a intamplat ca unii sa imi faca poza sau sa ma abordeze cu "ce frumos dansezi", "ai stil fato'", si chiar sa imi faca piese dedicatii in club. Oare prin faptul ca dansez "lasciv" cu prea multe unduiri dau nota ca si cum as fi o tarfa? Vreau parerihappy:X

Răspuns Câştigător
| andalu a răspuns:

Imi pare sa iti spun asta, dar da! asta dai impresia! iar faptul ca dansezi lasciv se coreleaza in mintea lor cu a te misca la fel si in cazul sex-ului. Ori cine nu si-ar dori o tipa care sa stie sa se miste super cand face sex? Deci, gandul lor cand te vad dansand asa este : asta e buna de f! si cam atat. Vor una, doua partide de sex cu tine, insa in niciun caz o relatie serioasa! Nimeni nu si-ar dori o prietena careia ii place sa ataraga atentia asupra ei in felul asta! Dar daca tie iti place sa fii cotata asa, f bine! important e cum te simti in propria-ti piele! Insa ai vrut o parere si iata ca ai primit-o!

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Lasa-i sa creada ce vor! Tu continua sa dansezi;)
http://www.youtube.com/watch?v=yzSTUOFu22c&feature=player_embedded

lolita
| lolita a răspuns:

Baietii sunt atat de naivi incat daca vad o fata frumoasa dansand lasciv o catalogheaza drept fata usoara, sa zic asa.asta este de multe ori din cauza invidiei ca nu pot ajunge la ea. ca si fata iti pot zice ca nu am mentalitatea asta demodata. cei care critica ies cu fete"cuminti" si le curge saliva uitandu-se dupa altele sau chair se ajunge la inselatorie. eu te sfatuiesc sa faci ce simti, critici vei avea intotdeauna dar tu esti si vei fii mult mai fericita decat cei care se uita in curtea vecinului.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Probabil ca in mimtea lor baietii isi inchipuie cum te misti cand esti in alte ipostaze. Daca tu stii ca esti fata serioasa nu trebuie sa te intereseze parerea altora dar e bine totusi sa fii mai retinuta in gesturi.

| myworldis5784 a răspuns:

Eehheee prietena este invidioasa ca nu poate fi ca tine
bafta si nu ii acorda atentie, cred ca dansezi super!

| alexxa18 a răspuns:

Tarfa in niciun caz, pur si simplu te misti foarte bine iar asta e un lucru bun. Poate ca prietena ta este intr'adevar putin invidioasahee hee
Atata timp cat totul recurge DOAR la dans si nu "le dai apa la moara" baietilor, totul e ok!winking

Răspuns utilizator avertizat
| lololololol a răspuns:

TẤRFĂ, târfe, s. f. Femeie de moravuri ușoare; prostituată. – Et. nec.

Esti prostituata?

| emasweetgirl a răspuns:

J eu am patit asa cand eram mai mik.am mers la un club, am baut putin si dp am inceput sa dansez cum sp u.adica lascivstraight face. km toti baiatii roiau in jurul meu si vr sa dansez cu ei, dar in schimb a inceput sa vb ajtia ca m-as fii qlkt cu X baieti chiar daca intre mine jacei baieti era doar o simpla amicitie.acum incerc sa nu ma mai mijc cum o fcm alta data.

| DeeaNegrea a răspuns:

Depinde si de baieti...eu cred ca prietena ta este invidioasa, unele pur si simplu au acel ceva altele nu. Poate ca 50 % dintre baietii dintr-o incapere(asta daca nu te cunosc) vor zice ca esti provocatoare, dar in acelasi timp vor zice si ca "trebuie sa am nr ei". Incearca intr-o seara sa nu dansezi provocator si vei vedea ca tot vor veni baietii la tine, iar atunci prietena ta ce v-a mai zice?

| Ioana :x a răspuns:

Doar pentru ca dansezi foarte bine si atragi atentia celorlalti prin asta mi se pare ok happy iar prietena ta este 100% invidioasa pentru ca baietii vin la tine nu la ea, iti dau tie dedicatii, si pentru ca te misti super dupa cum zici si tuwinking nu o asculta happy (nu esti tarfa daca dansezi bine )

LoVe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te simti bine ce mai conteaza alte pareri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt sh y...prt ta este invidioasa pentru ca ea nu se misk la fel d bine,(asa sunt sh unele prt ale mele)u continua sa te misti fff bine ca doar u vei avea d castigat...kisskisskisskisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| angel_2992 a răspuns:

Cine stie poate ca si pr ta e geloasa dar mai usor cu miscarile cum a zis si "alecor" baietii isi imagineaza fel si fel de chestii cand te vad miscadu-te asa...asa ca las'o putin mai moale danseaza dar nu exagerattongue