| Loveyoukiddy a întrebat:

Pai sa incep,m-am indragostit d cel mai bun prieten al meu si el are iubita,nu tine la ea e cv la misto,nu ma place nu simte nimic pentru mine,dar...vrea sa facem sex sincer nici eu nu vreau o relatie cu el insa sunt virgina si as vrea sa imi incep viata sex cu el e un baiat supeeeer de incredere tine secrete .Am 15 ani...voi ce ma sfatuiti?

12 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

E o prostie să te laşi folosită. Eu zic să nu o faci, o să regreţi mai târziu. Găseşte-ţi unul care să ţină într-adevăr la tine şi să aştepte până când vei fi pregătită. Eşti prea mică, riscurile sunt prea mari, nu fi naivă.

Baftă!

| JustDeedee a răspuns:

Nu cred ca ti-ar convine sa fii folosita. Daca nu simte nimic pentru tine si doreste doar sa faca sex cu tine, e nu logic ca te-ar folosi pentru asta? Eu as mai astepta si nu as face-o niciodata cu prietenul meu cel mai bun doar de distractie. Parerea mea.

| Loveyoukiddy explică (pentru JustDeedee):

Sa stii ca ai dreptate, dar noi am mai fost impreuna bine nu acum demult zice el ca numai simte nimic dar eu nu cred.

| JustDeedee a răspuns (pentru Loveyoukiddy):

Depinde, ai motive sa crezi ca inca simte ceva?

| Loveyoukiddy explică (pentru JustDeedee):

Daca as sta mai mult timp cu el adica sti fata in fata cred ca as gasi motive

| JustDeedee a răspuns (pentru Loveyoukiddy):

Voi stiti cat de bine va intelegeti, dar daca ti-a cerut sex, doar sex ceva nu-i de bine! happy Eu zic ca dragostea e mai mult decat sexul si nu incepi direct cu astahappySunt si alti baieti de care poti sa te indragostesti si primele cuvinte nu vor fi despre sex in niciun caz. Sper ca te-am ajutat.

| Ferra a răspuns:

Fa-o cu cineva de care esti indragostita

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Hmm...este o mare prostie! uite.si eu am trecut prin aceeasi chestie.Ma cunosteam cu respectivul de 2 ani.Il iubeam si poate inca o fac.El avand iubita, dar noi eram doar prieteni buni.Mi-a propus sa facem sex si am acceptat avand incredere si sperand ca noi sa fim in sfarsit impreuna, insa lucrurile au luat o intorsatura tare aiurea.El doar m-a folosit.Si intr-un final au aflat si parintii mei care l-au amenintat cu inchisoarea pentru ca eu am 16 ani.Asta vrei? Nu-ti distruge viata.Eu regret ca mi-am inceput viata sexuala la 15 ani, dar nu mai este cale de intors. Oricat l-ai iubi tu, el nu va vedea in tine decat un capriciu.Doar te va folosi. Poate tine la tine ca o prietena, dar daca te-ar iubi acum ati fi intr-o relatie.
Sper ca in urma raspunsului meu te vei mai gandi. Daca nu.Imi poti lasa id in privat daca vrei sa vorbim mai multe.happy

| Bogdan009 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa faci sex cu el si nici un barbat nu o sa refuze smug crede-ma

| Loveyoukiddy explică (pentru Bogdan009):

Trim id tau

| Bogdan009 a răspuns (pentru Loveyoukiddy):

Bogdanyo_1g0