Eu personal aleg golanii. Nu pot spune un motiv exact, insa in comparatie cu celalt tip de baieti, imi plac mult mai mult. Cunosc ambele genuri si crede-ma ca sunt mult mai suportabili rapperi . Acum nu pot spune ca ceilalti imi displac, cu toate acestea... stilul nu conteaza prea mult. Daca iti place, iti place si gata!
Alte variante?
Ce pot spune, vestimentatia ca vestimentatia, este ok. Dar personalitatea? Nu multora fete le plac golani, pustani de cartier, toate aceste chestii, pe unele le pun intr-o lumina proasta.Doar niciuna nu vrea sa fie barfita pe la colt ca"Ma.ai vazut-o p'aia, a mers aseara cu ala..."diverseNu stica putin din stilul fiecaruia, dar nici in exces.MAi mult punem pret pe umorism, atentie, romanticism.Acum totul depinde si de fetele cu care stai, unele chiar ar da orice sa fie cu unii de cartier"doar e misto si la moda sa fii cu unu d'asta... ce stiu astia". nu te supara, am incercat sa folosesc un limbaj de al vostru, FRATE.peace.
Pt mine nu conteaza vestimentatia, ci caracterul, comportamentul! Nu ma intereseaza banii lui, masina lui, ci doar sa-mi ofere respect, iubire si protectie.Sa ma faca fericita! Degeaba e frumos, bine imbracat, daca te bate, te injura, iti vorbeste la misto. Nu as sta nici cu un baiat urat, sa-mi fie rusine sa ies cu el pe strada, sa fie dragut si sa stie cum sa se comporte cu o fata, restul nu mai conteaza!
Ma ideea era strikt tzoalele...nu cum arata, cum gandeste, ca de frum e era vorba doar de look d haine.
Ceva intre ei 2 ar fi ideal.
Nu vreau un barbat colorat ca un papagal, cu o freza a degete bagate in priza, dar nici unul cu, curu pantalonilor la glezne!
Pai. eu as alege baietii de cartier cu figuri... cum ai zis si uh golani. depinde acum de fete.
Ee pl nu cont vestimentatia adica ati iesi cu unu dragut dar care se imbraca ca un boschetar
? stiu eu ce stiu
Sincer, eu aleg prima varianta pentru ca nu`mi plac baietii care se imbraca cu 3 numere mai mari insa nici un manelar care sa`mi sara in ochi "D&G" si sa crape tricoul pe el. dupa cum ai spus si tu ne referim strict la "tzoale" Cine spune ca vestimentatia nu conteaza MINTE! Parerea mea vestimentatia e cartea de vizita a unei persoane apoi restul.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Aleqa întreabă: