Draga din ceea ce ai scris tu, este clar ca nu te iubeste. Te tine de paravan/decor.Nu e pentru tine asa ceva. Daca te iubea, nu mai tinea legatura cu fosta lui prietena si nu o saruta si asa mai departe.Este fraier.Nu stie ce fata deosebita are langa el, nu stie ce pierde, ce comoara.Eu daca as fi fata, nu as sta cu asa ceva.De ce sa stau sa ma cert toata ziua cu el, sa sufar, sa ma consum, nu are rost.Nu te merita.Esti mult prea buna pentru el.Gasesti bieti/barbati la tot pasul.Acolo undeva e si unu special pentru tine.Care te va iubi cu adevarat si te va aprecia pentru ceea ce esti tu cu adevarat.Nu te va insela etc.Bafta.
Cu siguranta o mai vrea! Nu cred ca te iubeste cu adevarat acest tip! Poate a incercat sa fie cu ea si nu s-a putut, poate nu a mai vrut ea, sau cine stie ce alta chestia s-a intamplat iar acum sta cu tine ca stie ca il iubesti tu. Si faptul ca o injura pe fosta poate insemna tocmai esecul lui in a fi cu ea. Eu cred ca prietenul tau este un prefacut. Reazlizezi ca un baiat care iubeste o fata nu se mai gandea la fosta si nu facea ce a facut asta al tau? Eu zic sa te gandesti mai bine daca vrei sa fii in continuare cu el, poate vei suferi la un moment dat foarte mult din cauza lui...
Mda. te iubeste. dar totodata o iubeste si pe fosta.eu unul zic, ca ar trebui sa te desparti de el. ce? vrei sa fii mereu pe locul 2?
Cum sa mai stai cu el dupa toata povestea asta? Se foloseste de tine. Si e clara chestia asta. Ai gresit mult. Cum ai aflat prima data tot ce vorbeste el cu ea, trebuia sa pui capat relatiei. Parerea mea e ca ar trebui sa faci asta cat mai repede, sa nu mai apuce sa isi bata joc de tine.
Pai cred ca inca mai tine la ea de face asada nu stiu cum ati rezistat atata timp impreuna. spune-i si tu ca daca mai continua asa o termini cu el adica in caz ca mai afli ceva de fosta.si vezi ce zice.
May la ce i.ai gasit tu in arhiva.eu cred ca te cam foloseste, ca a vazut ca l.ai iertat prima data, l.ai iertat a2-a oara a vazut baiatul ca ii merge.
ai facut o greseala f mare dupa ce v.ati certat din cauza ca el s. a dus sa se intalneasca cu aianu merita may sa t duci TU la el sa ii zici sa fiti impreuna
tipu e chiar norocoski oferi atatea sanse.mai bine ti.ai cauta pe altu.baieti sunt f multi pe Pamant asa ca succes la agatsat
Probleme probleme cu fostele astea )
Daca te-ar iubii nu ar mai pastra legatura cu ea. Poate tine la tine dar nu te iubeste. Tu decizi, poti sa ramasi langa un om care e indecis sau poti sa treci mai departe.
AnToOniiia întreabă: