| thehuntersun a întrebat:

Pai... Sunt indragostit de o fata care este impreuna cu un baiat ( dupa mine e cam fraier la cum arata ), eu i-am zis fetei ca o iubesc dar ei nu-i pasa, si a zis ca astept in zadar ca ei nu se vor desparti niciodata...dar eu o iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac. Imi puteti spune ce sa fac?

7 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Ok, in primul rand tu nu ai inteles mentalitatea femeilor. Ele nu sunt atrase de aspect (lucru pe care il credem noi), ci de comportamentul barbatilor si atitudinea lor. Tie iti poate parea ca tipul ala este fraier, poate chiar asa si este, insa daca stie cum sa ii vorbeasca, ce sa ii spuna si cum sa se comporte fata de ea atunci el este cel avantajat.

Daca i-ai spus fetei ca o iubesti asta nu inseamna ca imediat ea va fi atrasa de tine. Te inseli amarnic si stiu cum este ca am fost si eu asa. Trebuie sa o cuceresti ca sa poti avea o relatie cu ea. Totusi da-mi voie sa te intreb un lucru: Daca ea il va parasi pe acel tip pentru ca te-ar dori pe tine, ce te face sa crezi ca nu va face si cu tine la fel cum va face cu el (ca nu te va parasi si pe tine pentru altul)?

Un alt lucru pe care vreau sa-l subliniez este acela ca, din punctul meu de vedere (si din pacate nu sunt multi care mai gandesc asa), NU este frumos sa te bagi in relatiile altora. De ce ai vrea sa te bagi intre ei daca ei se inteleg bine si sunt fericiti impreuna?
De altfel, daca o iubesti cu adevarat atunci vei fi fericit pentru fericirea ei. Ceea ce simti tu nu este dragoste pura, ci mai mult o atractie fata de ea, una care tinde mai mult spre... Dorinta de a o "poseda".

Relaxeaza-te, bucura-te de tinerete si stai calm ca fete mai sunt doar inca vreo cateva milioane, deci iti ajung. Viata este prea scurta ca sa suferi pentru o persoana de care oricum te vei desparti dupa o perioada de timp, pentru ca ma indoiesc ca ea este "perechea" ta.

Be smart and have fun.winking

| Dariusuu a răspuns:

Nu cred că e vorba aici de iubire când tu dorești să se despartă. Dacă chiar o iubești atunci las-o să fie fericită cu cine vrea.

Niciodată să nu lupți pentru cineva care nu-ți dă niciun motiv!

| grab a răspuns:

"dupa mine e cam fraier la cum arata"

Dupa noi esti cam copil la cum pui problema.
Nu conteaza cum arata el in ochii tai (intunecati de ciuda si gelozie oricum) ci conteaza cum rezoneaza atitudinea lui cu feminitatea ei.
Intelegi sau e prea subtil?

Incearca ii "furi meseria" lui asa discret si nu fa greseala prosteasca sa ii dai unlike d-ala sau ce faceti voi cand sunteti nervosi unfriend, moloz.

Lasa fata sa fie fata nu ii mai cere logica de baiat ca nu are ce face cu ea, unde ar mai fi farmecul vietii? happy
Va pupa Jean!

| gingergirl1 a răspuns:

Doamnee,ea ti-a spus ca nu ii pasa si tu tot continui sa o placi?! Tu pe cine consideri ca e fraierul.tu sau iubitul ei?happy
Adica asa gandesc eu, daca un tip m-a refuzat de ce sa ma tin dupa el, e aiurea mai ales ca are si prietena! Si stie ca o si placi!

| Arkhasas a răspuns:

Da. Renunţi. Ţi-a spus fata clar că nu e atrasă de tine şi că n-ai şanse, plus că are altă relaţie. Deci...te resemnezi.

| Cristian_Tanase_1994 a răspuns:

Dupa parerea mea omoara-i prietenul si ramai cu gagica

| Moldovan5818 a răspuns:

Daca ea nu te place si este si intr-o relatie cu altul, la ce mai insisti? Sansele sunt maxim 5%, uita de ea, mai sunt si altele