| ellinaaa a întrebat:

Pai... voiam sa stiu si eu ce insemna cuplul perfect si ce poti sp despre relatia ta
FOOONta

Răspuns Câştigător
| AnonimA a răspuns:

Buna cuplu perfect=Nu exista asa ceva dar din punctul meu de vedere inseamna ca ambi parteneri sa se iubeasca sa se inteleaga, sa aiba incredere unul in celalalt etc
in momentul de fata relatia measadE cam aiurea pr nu imi rasp la tell i-am gresitsad

Asta e! bafta

3 răspunsuri:
| pinkangel_4370 a răspuns:

Un cuplu perfect este acela format din fata si baiat.ei pentru a fi cumplu perfect trebuie sa nu se minta, sa aiba incredere unul in celalalt si sa nu se insele.eu inca nu am pr dar imi place ff mult de un baiat mai mare cu 3 ani decat minehappy

| gigiro a răspuns:

Pai ce sa facem cu "fonta si otelul"? Cuplul perfect e dat de mamele si tatii nostri, cei care au o casnicie frumoasa si linistita.Ca doar nu putem sa zicem ca e :Columbeanca cu Irinel, Pepe, Varciu.si altii ca ei, care pozeaza in feti frumosi si zane si dupa cativa ani se despart...

| obsesion a răspuns:

Pai nu exista cuplu perfect dc nu exista perfectiune! oricum pot sa spun ca un cuplu este potrivit atunci cand ambi dintre cei doi isi respecta partenerul, il iubeste mai mult decat pe el insusi si il intelege! asta e un fel de "perfectiune"