| bubukid a întrebat:

Pai... vreau sa aflu parerea voastra... iubesc un tip de 4 ani.mentionez ca am 17.da...la 13 ani nu stiam ce e dragostea... dar el a fost primul in toate. spun in toate pentru ca el m`a invatat sa sarut...cu el a fost prima data...Ideea este ca in acesti 4 ani nu am avut o relatie... dar ne vedem mereu am trecut prin multe amintiri memorabile impreuna... El mereu imi spune ca ii sunt "draga" mai ales cand ne ceratam.Ne certam din prosti ne trece repede.Mentionez ca nu avem o relatie. El a stat cu foarte multe fete. e un fel de...nu stiu... dar toate ii cad in brate...mereu aflu cu cine se culca [asta inainte sa o fac eu cu el] si asta pentru ca imi spunea.si acum recent l`am intrebat: e adevarat ca ai stat cu X. mi-a raspuns afirmativ si mi-a zis ca nu mi-a marturisit sa nu imi umple capu cu prostiile lui.Atunci el mi-a spus.nu ti-am spus cum nici tu nu`mi spui ca te culci cu altcineva... mi-a cazut in cap raspunsul luui.pentru ca in viata mea exista decat el...acum sunt in it in vacanta... mi-a trimis mesaje mi-a spus ca ii e dor de mine...il doresc. vreau sa fiu din nou cu el... fac oare o greseala...niciodata nu s`a aflat ca m`am culcat cu el pentru ca nu e genul de baiat care se lauda... dar stiu ca acum o face si cu altele...si eu am devenit alta pe lista lui...

ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Lorenyk a răspuns:

Pai daca nu aveti o relatie, el poate fi cu oricine vrea, si tu la fel. daca vrei sa fie numai al tau, atunci oficializati odata relatia asta. da-i de inteles ca vrei sa fi prietena lui. nu-i poti reprosa ca e cu altele daca voi nu aveti o relatie. a fost cam urat din partea lui ca ti-a zis ca ai fost cu altii, neavand nicio certitudine. insa, ori il lasi definitiv, ori incepeti o erioasa. astea sunt singurele variante, ca altfel o sa continuati asa la infinit...

8 răspunsuri:
| Encore a răspuns:

Ma deci
Iarta-l pentru ultima data ii zici "ma inseli nu ne mai impacam niciodata" eu zic ca merita sa ii dai ultima sansa...

| canarita a răspuns:

Draga mea, in general primul barbat are pentru multe fete un rol important in viata... din ceea ce spui tu am inteles repede si mi-am facut o imagine de ansamblu... daca locuiti in acelasi oras si el face chestiile astea inseamna ca nu te-a luat niciodata in serios...si de draga ii esti draga, in sensul ca atunci cand nu-i merge cu alta, are la cine veni...sa se simta iubit, adorat, sa faca sex... tu esti mult prea tanara sa intelegi lucrurile astea... daca locuiti in orase diferite, situatia se mai schimba un pic... dar faptul ca-ti spune ca si tu o faci cu altii... e o mare ipocrizie din partea lui...adica te face pe fata c.va, pai face pe prostul sau ce? ...ar fi bine sa-i spui asa: dragul meu ai fost primul. te-am iubit, bla bla, bla, dar pana aici! Eu merit ceva mult mai bun si ceau...nu-ti strica viata si tineretea suferind dupa cine nu trebuie...ai sa vezi peste ani ca ceea ce conteaza ESTE CINE E CEL MAI BUN, NU CINE A FOST PRIMUL...MULT SUCCES SI CURAJ, AI O VIATA IN FATA!

| Ioana_8202 a răspuns:

Sincer nu am mai auzit d asa ceva... o faci cu pers l care tii enorm d mult si e partenerul tau... dar asa sa o fac si cu altele si cu tine...nu as permite niciodata asa ceva...

| CrucifiedCountess a răspuns:

Iti trece.si eu am avut un crush pe la 12-13 ani de unul de 27 care mai avea si nevasta si copil de cateva luni.ma manca si pe mine... laughing)

| bubukid explică:

Am sa ma gandesc mult la raspunsul canarite`i.multumesc mult

| tweety_8071 a răspuns:

Nu stiu sigur daca e o greseala 100%. da sunt sanse mai mult de 50% sa fie...pentru ca:din tot ce povestesti rezulta ca te foloseste.se spune ca ne atasam foarte mult de primul barbat din viata noastra.si ca nu uitam niciodata prima iubire. dar baiatul asta chiar nu merita.chiar esti "o alta"pentru el, daca si el te-ar iubi ar fi cu tine, ti-ar fi iubit nu amant. te foloseste doar pentru satisfacerea lui ca pe oricare alta.si iti trimite mesaje doar ca sa aiba "o asigurare"la tine, adica ca te vei culca cu el decate ori va dori.Ai grija ca interpretezi gresit gesturile lui! Se foloseste de tine! Deschide ochii nu lasa dragostea sa te orbeasca! iti doresc sa scapi de el.vei vedea ca e cel mai bine. sper sa-l uiti.gandeste-te cate ti-a facut(faptul ca s-a folosit de tine, ca umbla cu o gramada de fete in timp ce tu ii erai fidela, cuvintele frumoase sunt folosite sa te ademeneasca)...ai grija de tine.prima iubire nu e si ultima! mai sunt multi baieti care merita sa-i cunosti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ub baita ca asta nu ai sa faci niciodata ksa atata tim cat umbla cu o gramada de fete.

| sexymann a răspuns:

Supermannsupermann id-ul unui baiat care face fetele sa simta bine.