| Bogdy12 a întrebat:

Pai...vreau sa ma despart de o fata si nu stiu cum ca mam cuplat cu ea doar ca zicea ca ii place genul meu si de astea si nu stiu cum sa ma despart de ea va rog raspundeti repede.....ms

Răspuns Câştigător
| Saya555 a răspuns:

Eu cred ca te-ai cuplat cu ea deoarece iti placea si tie putin de ea, macar putine (poate ma insel) si nu ai vrut sa o vezi cum sufera daca o refuzi, ceea ce inseamna ca ai o inima buna. dar totusi s-a ajuns aici, si acum o sa ii fie si ei mai greu sa inteleaga... pentru ca deja sunteti impreuna. cheam-o afara si spune-i frumos tot ce ai pe sufle...ca tie de fapt nu iti placea foarte mult de ea.dar ti se parea ca e draguta, si spune-i ca nu vrei sa o ranesti, si ca vrei sa ramaneti prieteni, fa-o sa inteleaga, nu o fa sa planga. spune-i ca tu oricum nu esti cel mai potrivit pentru ea, si ca va gasi pe altcineva care va fi jumatea ei. nu uita: ai grija cum formulezi si pe ce ton vorbesti, ea sa nu simta ca tu esti nervos, sau ca ai nervi pe ea, sau ca o urasti, altfel va simti ca toate lumeafrumoasa pe carea a avut-o s-a dus dintr-o data si te va gasi pe tine faptasul si te va ura. Mult noroc, fi blad cu ea.

4 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu ai nici un filing pentru ea, ca nu e genul tau si ca nu are rost sa o ti incurcata! bafta!

| carinutaa a răspuns:

Poi i spui direct dar totusi sa iti alegi cuvintele daca nu o iubescti nu are rost sa fi cu ea. spune-i in asa fel incat sa nu fie prea dezamagita spune-i ca ti la ea dar nu este genul tau si ca fiecare pe drumul lui de acolo inainte happy FUNDA?big grin

| aryana1991 a răspuns:

Pai logic te-ai bagat cu ea doar asa ca ti-a spus ca esti genul ei? Daca ea te-a vrajit cu niste fraze de doi bani atunci paraseste-o si tu la fel...

| webkinz_6887 a răspuns:

Poi,nu ai facut bine ca ai minti-o...Mai bine ii spui ca felul tau de a fi, si felul ei de afi sunt total diferite...Incearca sa ocolesti raspunsul sau sa gasesti un alt baiat cu care sa o cuplezi.Fa cum trebuie, nu o fa de pomana, ca dupa aia o sa te urasca