| larya234 a întrebat:

Paii..sa trec direct la subiect.M-am schimbat foarte mult in ultima vreme,din pacate m-am schimbat in rau,iar EL spune ca tine la mine foarte mult, insa nu mai vrea sa ne impacam, ...crede ca am facut ceva ce nu am facut de fapt, in fine e complicat.dar.ce as putea face? A spus ca si-a pierdut increderea in mine..Cum rezolv eu asta? - Funditaa :*

Răspuns Câştigător
| December a răspuns:

Pai ceva ai facut tu de e el asa de hotarat. Zici ca nu ai facut ce crede el, dar recunosti ca te-ai schimbat in rau. Deci ma gandesc ca ceva ai facut, ceva l-a deranjat tare daca a ajuns singur la decizia asta. Tu poti sa incerci sa comunici cu el, dar nu stiu ce sanse ai.

8 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Iti spun eu din propria experienta ca odata ce ai pierdut increderea cuiva, n-o mai poti sa i-o castigi indiferent cat te iubea happy.

| Ioana960 a răspuns:

Pai...

| larya234 explică (pentru Ioana960):

Pai.ce? laughing

| Ioana960 a răspuns (pentru larya234):

Spune-i ca-l iubesti ca ca el trebuie sa aiba incredere in tine, pentru ca pur si simplu esti om si tu poti sa mai gresesti nu?! Daca te iubeste iti va acorda o a doua sansa, daca nu lasa-l naibii ca mai sunt baietii pe lumea asta nu este el singuru'. Am patit-o si eu la fel cu iubitul meu Gabi!sad

| larya234 explică (pentru Ioana960):

Si ai trecut peste sau i-ai recastigat increderea?

| Ioana960 a răspuns (pentru larya234):

Ei bine el mi-a recastigat-o caci... pur si simplu il iubesc. Si iubirea vindeca chiar si cele mai adanci rani!

| neutrino a răspuns:

Probabil baiatul tau stie cu cine are de-a face. Daca e pampalau il poti pacali si a doua oara.

| larya234 explică (pentru neutrino):

Nu,nu vreau sa il pacalesc. Il iubesc si nu stiu cum sa fac sa vrea sa ne impacam. happy