| CuteGirlSweet a întrebat:

Paii...sa va spun povetsea mea...eram cu un baiat ...si mam commbinat eu cu el si cele mai bune prietene ii placea de el. ...si eu stiam ca-i place de el...da ce vroiati sa fac imi placea mult de el...:X...si cand i-am zis ca sunt cu el...a zis ca ei nu ii mai place de el...da ei normal ii mai placea.da eu nu stiam atunci mi-a zis ...cam la doua zile inainte sa ma despart de el ...si apoi am zvazuto in ore ca ii tot dadea biletele ...ca ea sta in spatele lui...si am pus-o pe o fata sa ii ia toate biletelele din banca si sa mi le dea ..siiii....ce credeti ca scria pe biletelele alea...ca eu-s cu alt baiat ...siii...DESPARTETE MA DE EA CA STA CU ALTU... exact asa a zis ...si apoi am vb cu el pe mess si mi-a zis ca de ce -s cu altu....io mi-am dat seama ca denisa(prietena mea _ia zis... asaaa...sii mam desp de le si apoi ...se tot uita unu de a 7 la mine ...ca eu-s a 6 si...eram si cu ea si de fapt se uita la noi da nu stiam la care dintre noi. ...si ....baiatul acela care se uita la noi(stefan )de fapt se uita la denisa si...are si o sora geamana si......eu sunt cu ea BFFFFF si .....azi la serbare facea poze cu ea ...si am plecat cu el si cu sorsa spre maxi taxi si eu i-am zis MA DA ITI place DE DENISA(PRIETENA MEA) si el facea....MMMMMMM......MDAAA potin si am zis ca daca o intreaba daca vrea sa fie cu ea am zis sa ii fac si eu la fel cum mea facut si ea mie .....CUM CREDETI CA AR TREBUI SA-I II DESPART?

2 răspunsuri:
| hellokityy a răspuns:

Nu cred ca ai proceda bine daca ai incerca sa ii desparti, pentru ca daca te razbuni, nu rezolvi nimic, pentru ca oricum fostul tau prieten nu o sa se intoarca la tine si in plus razbunarea nu e buna, iti umple sufletul de rautate si nu rezolvi nimic cu ea. mai bine iti vezi de viata ta, ca poti sa iti faci alt iubit, pentru ca esti inca mica si ai tot timpul din lume happy

| Maniaku a răspuns:

In primul rand incearca sa nu porti ranchiuna...La varsta asta nu prea e bine. Daca omu e... nu te cobori la mintea lui.Iti mai spun un lucru, nu mai vorbii cu respectiva fata..Sa afle si ea ca indiferenta doare.O prietenie nu tine cont de reguli.Nu e frumos sa ii furi iubitul sau sa ii bagi strambe.Las-o nu fi o panarama si o sa vezi ca intr-o zi roata se va intoarce. Sper ca ti-am fost de ajutor.Sa ai o zi buna.