anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Paiii... ce vreau eu sa va intreb.Imi place foarteeee mult de un baiat. Iar el, de I Martie i-a dat iubitei lui un martisor mai special decat celorlalte fete. Apoi s-au luat in brate.Au stat asa vreo 5 minute. Apoi s-au sarutat.Si eu am plans, bineinteles.Chestia e, ca toti cred ca relatia lor e doar pentru imagine.Cred ca stiti la ce ma refer...Am uitat sa precizez ca s-au despartit de patru ori pana acum, si iar s-au impacat.Intr-o zi mi-a zis ca ea nu isi cere scuze niciodata, si chiar parea ca asta il deranjeaza foarte tare. Dar chestia e ca se tin in brate zilnic, si cand vorbesc el ii tine mainile in mainile lui, iar chestia de 1 Martie chiar m-a enervat la culme! Adica, sa te lingi in fata a 30 de oameni! Nu stiu ce sa mai cred. O place...sau e totul doar pentru rating?

Răspuns Câştigător
| loveyouidiot a răspuns:

Draga eu4you, eu cred ca daca intr-adevar acel baiat sta cu fata doar pentru "raiting" nici nu merita sa te uiti la el, dar daca chiar o place..., atunci, ce poti sa faci?! Incearca sa fi prietena cu acel baiat si sa nu te mai intereseze nimic altceva... cel putin, eu asa as facewinking

4 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

I iubeste. Mai bine dale pacewinking.

| BonneLess a răspuns:

O iubeste, nu o place. Vezi-ti de ale tale si lasa-i daca se iubesc.winking

| DdoarEuuu a răspuns:

E o draoste cu nabadai inre ei. lasa.i pace.( daca el se indragostesteste de tine. nu-s?) sau macar iti cere prienenia bine. da pana la un punct extrem lasa.i in pace sa isi traiasca iubirea ca pana la urma o sa se plictiseasca unu de altu...tonguetongue:d cred!laughing)... pana atunic lasa.i sa se iubeasca ei.big grin. gaseste.ti si u pe cineva big hug pana la urmabig grinsmugbig grin

| irinaori a răspuns:

Dar de taiat sf*rcul nu mai tai?