anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pam Pam! Bunaaaabatting eyelashes`! Eu nu o sa incep sa ma plang ca alte persoane ca vaiiii "Virginitatea mea"! neah! pana la urma toate ne pierdem virginitatea mai devreme sau mai tarziu! dar ce vreau eu sa va spun acum e altceva mai interesant la care va puteti bate capu`! cred eu big grin! Am o relatie de 5 luni de zile! Bine...ca ne cunoastem de cativa ani buni! Il iubesc enorm am facut, fac si voi face orice pentru el! Eu am 18 ani si el este cu un an mai mare. Nu suntem pudici unul cu altul si asta ma bucura cel mai mult, dar cand facem asa zisa "dragoste" iar eu sunt deasupra...se pierde! In sensul ca tremura si sta nemiscat, inchide ochii si geme! Baietii am nevoie de un sfat! laughing)))) funda :*

12 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Inseamna ca ii place f mult sa preiei tu initiativa.Ii place sa fie dominat. Chill ca e de bine

| mrjohanys a răspuns:

Dupa scris nu se vede ca ai 18 ani, cel mai mult ai vreo 15-16

| DiDixxx a răspuns (pentru mrjohanys):

Serios? Si cam ce ar trebui sa fac sa iti dovedesc ca am 18 ani? raised eyebrows! absolut nimic, orice persoana scrie asa cand se "alinta" intr-un fel sau altul happy uita-te la celelalte intrebari ale mele si vei vedea diferenta happy pot fi si matura cand vreau happy kiss happy

| LolaLollita a răspuns:

Ideea e ca el se simte extrem de bine, fara sa depuna niciun efort. Doar savureaza momentul la maxim.

Răspuns utilizator avertizat
| lavinutsa a răspuns:

Vezi sa nu faca infarct serios...ori isi imagineaza ca ao are pe shakira pe elsmug
face si spume?

| DiDixxx a răspuns (pentru lavinutsa):

Nu draga nu! eu zic sa iti vezi de oala ta :*

| NicolasG a răspuns:

Pai lasa-l pe el la comanda la anceput si faceti schimb de posturi abia spre final, dupa ce te-a "rezolvat"pe tine andeajuns.

| jony92 a răspuns:

Simplu,e coplexat, se simnte domint si probabil il sperie pozitia asta. Sau ii place atat de mult incat asta e reactia lui. Discuta cu el, e cel mai bine.