si pe mine m-a sarit 2 luni anul trecut si am avut o dereglare hormonala, ia niste pastile duphaston, te va ajuta sa iti vina mai repede, mie mi-a venit la a 3 pastila 1 dimineata 1 seara se ia
Daca macar doua teste de sarcina le-ai facut dupa minim 7 zile de intarziere a menstruatiei, atunci nu esti insarcinata. Dar, din pcate, s-ar putea sa fie mult mai grav. S-ar putea sa fie o dereglare hormonala destul de severa, chisturi ovariene, etc. E cazul sa te vada un ginecolog cat mai repede, preferabil maine (31 decembrie e zi lucratoare, foloseste-o).
Ar fi cazul să mergi la un control. S-ar putea să fie o dereglare hormonală sau o infecţie. Multă sănătate!
Daca testele au iesit negativ nu are cum sa fii insarcinata.probabil sa fie vreo raceala.
Si data viitoare ca sa nu mai stai cu frica-n san protejeazate
Depinde de cat timp ti-a venit prima data.
Daca este primul an in care ti-a venit nu-ti fa griji, mai ales daca tu stii ca nu ai facut sex, sau ma rog, sex neprotejat.
Daca nu este primul an este vreo dereglare hormonala, raceala, etc.
Orice alta varianta poate fi luata in considerare.
De exemplu la mine pe 7 ian se face un an. Si pe 7 ian sunt sigura ca voi avea, dupa cum am calculat.Si mie in primul an nu a fost sigur cand aveam si cand nu.
Nu-ti fa griji, daca ai facut 3 teste si zici ca au iesit negativ, inseamna ca totul este ok, dar poate fi o raceala, sau dereglari hormonale, cred ca ar trebui sa ai grija de tine, sa nu umbli cu spatele gol, si fa-ti niste baite, cu ceai de musetel, o sa te ajute, am in vedere sa te speli in zona intima cu ceai de musetel.
Acum nu esti insarcinata, dar pe viitor poti sa folosesti anticonceptionale sau mai practic prezervativul ca sa nu mai ai incertitudini de genul acesta. Noroc.
Daca ai facut 3 teste d sarcina si toate au iesit nwgativ, nu e cazul sa te gandesti la asa ceva, totusi mergi la medic. el iti va spune cu siguroanta exact ce ai!
Pai daca ti-au iesit negativ nu esti insarcinata, se mai intampla sa mai intarzie ciclul. dar totusi daca esti nesigura poti vizita un medic ginecolog daca esti majora sau discuta cu mama ta chiar daca ti-e rusine
Multumesc mult de raspunsuri! m-am linistit, si am de gand sa merg la ginecolog! dar.simtome de ciclu am( sani tari, dureri abdominale)...
George0197 întreabă: