| babygirl_3342 a întrebat:

Pana acum am avut deja cativa iubiti, dar nu m-am sarutat cu vreunu dintre ei si nici nu ne'am prea intilnit, iar la prima intilnire, fostul meu nici nu ma bagat in seama.In 2 zile am iarasi o intilnire cu un baiat, nu sunt inca cu el dar mi teama ca inca nu m-am sarutat cu un baiat si mi frica sa gresesc ceva la intilnire si poate nu vrea pana la urma sa fie cu mine.Pana acum nu m-am intilnit cu respectivul doar vorbiseram noi 2 pe mess.De multe ori mi-a zis ca ma place si asa dar mi frica.Va rog sa ma ajutati ca tare teama imi este.

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, draga, nu iti mai face atatea griji, te inteleg ca esti emotionata, asa e prima oara, dar lasa sa decurga totul de la sine, la intalnire fi cat se poate de naturala, comunicativa, lasa-te purtata de val, lasa rusinea deoparte, cu rusinea mori de foame, doar nu ai ce sa patesti daca te saruti. Orice inceput e mai greu, dar ai sa vezi ca cu timpul totul va fi ok, nu iti face atatea ganduri si ideei ca iti spun eu ca nu iti iasa daca te tot framanti, stai linistita, ai timp si pentru sarut.

| Bacemi a răspuns:

Te inteleg. E normal sa ai emotii. Daca putem spune, aceasta poate fi prima relatie in sensul adevarat al cuvantului. Incearca sa nu te gandesti la asta asa mult. Daca iei tu initiativa e mai usor, dar totodata iti trebuie mult curaj si se poate sa te simti aiurea. Incearca sa iti apropii buzele de ale lui si apoi il lasi sa inceapa el. Dupa contribui si tu cum crezi de cuviinta. Nu trebuie sa te temi. O sa iti placa foarte mult.

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

De fapt tie de ce iti e frica? de sarut...stai fara griji nu e nimic greu in asta, fa`ti curaj, mergi la intalnire si nu te comporta de parca ar fi prima data!

| costyn162 a răspuns:

Cred ca ce ai avut tu inainte nu prea se numeste relatie sau iubit. Banuiesc ca esti destul de tanara, nu ai foarte mare experienta si trebuie sa stii ca totate lucrurile de care iti este frica le vei dobandi pe parcurs si incercand. Poate vei gresi prima data dar dupa aceea vei sti ce ai de facut. Nu iti mai pune atatea problee, lasa lucrurile sa mearga de la sine si vei vedea ca o sa fie totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu numesti aceste,, gagicareli``, iubiri? confused