| Daniel_Iulian_1980 a întrebat:

Pana acum am facut sex cu iubita mea de vreo 2 ori.

Mai este virgina daca nu i-a curs deloc sange cand am facut prima data,doar a durut-o putin?

Acum cand facem nu o mai doare deloc si intra fara probleme,atat penisul cat si degetele.
Intrebarea mea este daca este posibil sa mai aibă himen,desi nu cred, pentru ca intru fara probleme.

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cum să mai fie virgină dacă ai pus veverițoiul în scorbură?!?

| Emilian65 a răspuns:

Himen mai are dar, este perforat. Atenție! cum lucrezi de acum înainte sa nu o lași gravida.

| minrest a răspuns:

Virginitatea e starea in care esti cand nu ai facut inca sex, este vorba de o stare mentala, asa ca desigur ca nu mai e virgina. Deflorarea e modificarea fizica care are loc cand patrunde ceva in vagin, se rupe himenul, iar in cazul asta si deflorarea a avut loc, atat ca nu a fost dificila, a avut un himen usor de depasit, sau nu a avut himen, ci doar un fel de aripioare pe marginea vaginului.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu mai e virgina, nici fizic, nici emotional.

Cred ca intrebarea care te roade de fapt e daca tu ai fost sau nu primul. Asta doar iubita ta stie.

| TheGentleman a răspuns:

Omule, nu te supăra, dar la 45 de ani mai pui astfel de întrebări? laughing

| Konstantinos99 a răspuns:

Il sustin pe @minrest virgin egal trup neatins si suflet neatins, e clar ca nu mai e virgina. Sa va casatoriti si succes in viata

| Alex00615 a răspuns:

In primul rand, nu e absolut deloc normal sa curga sange sau o doara, daca ce spui tu e adevarat inseamna ca ai facut cum trebuie. In al doilea, notiunea de "virgin" e mai mult ceva definit de noi ca oameni decat biologic, daca ea se considera inca virgina inseamna ca asa e

| BoulDracului a răspuns:

Ai făcut-o la fel de virgina că mă-sa, felicitari

| Dariamari23 a răspuns:

Nu mai este virgina, iar himenul este perforat, deci asta inseamna ca ai pitea s-o lasi gravida daca nu va protezati.