Esti la varsta minima la care ti-ai putea incepe viata sexuala fara risc de cancer de col. Totusi, mie mi se pare cumplit de repede dupa numai doua luni de relatie(!). Adica, dupa mine, sexul apare intr-o relatie numai cand relatia este formata, cand apar sentimentele, se consolideaza intimitatea. Dupa doua luni veti face numai sex sportiv, adica va veti folosi fiecare ed corpul celuilalt pentru placere sexuala si atata tot. Fara sentimente, fara implicatii. Din experienta mea, sexul sportiv dauneaza unei relatii, arareori ea mai ajunge la stadiul de relatie serioasa, de obicei ramane la stadiul de sex fara obligatii.
2 luni sunt prea putine ca sa faci acest pas...foarte foarte putine! Mai asteapta macar vreo 6!
Explica-i si tu frumos ca mai ai nevoie de ceva timp, ca esti pregatita dar simti ca nu e acum momentul. Zii ca astepti sa faci 18 ani.
In primul rand e o relatie la inceput, 2 luni nu inseamna nimic, nu poti avea garantia ca nu te va parasi dupa, eu zis sa ai rabdare sa-l iubesti cu adevarat si sa te iubeasca si el, nu te grabi ca n-ai ce pierde, daca te grabeste nu te iubeste, eu am asteptat vreun an pana mi-am dat seama ca merita si a fost cel mai bine, asa am aflat cine e langa mine.mult succes
Problema asta o intalnesc multe fete, nu sunt pregatite! Daca spui ca el te asteapta si nu te preseaza inseamna ca e un baiat care te iubeste! Dar daca nu te simti pregatita e mai bine sa nu o faci, iar varsta minima pentru a incepe viata sexuala e chiar 17 ani! Trebuie sa-ti iei,, inima in dinti,, si sa-i spui ca nu esti pregatita si ai vrea sa mai asteptati acel moment ca sa nu-ti para rau dupa Sper ca ti-am fost de ajutor:* Bafta!
Vorbesti cu el la modul cel mai serios si-i spui sa mai astepte vreo2 ani de zile! Dar stai sa vedeti cum va intelegeti de abia aveti 2 luni sunti altii care au 2 ani si inca na-u facut-o si tu la 2 luni deja vrei?
Si eu am 17 ani si sunt virgina. da tu nu sa nu o faci cu el.nu acum. e prea putin timp.baieti sunt hoti asa sunt toti.ne afcem sa credeem in ei si dupa ce pikam in plasa lor o sa ne para rau pe urma
sa nu faci asta cel putin nu acum,, pentru ca mai inkolo o sa-ti para rau, mai lasa l asa el e hot stie cum sa te ia. fa l uh pe el sa tine la tine nu invers pentru ca asa se intampla mai mereu noi pikam in plasa lor.Nu e o varsta frageda deoarece alte fete isi incep viata sexuala mai devreme dar aicic e vorba d tine nu te lasa de acum stai sa vezi cum evolueaza lucruriile si nu aduce tu vorba de asta doar sunei de la inceput sa stii ca relati sexuala nu nu se pune problema sa fie ceva intre noi de genul asta.
Sfatul meu este sa astepti cel putin pana la 18 ani. Si bolile sunt o problema, dar adevarata problema sta in faptul ca o relatie de 2 luni inseamna putin, si daca azi faci pasul si maine te desparti de el... s-ar putea sa nu-ti fie tocmai bine. Si nu poti spune ca il cunosti in 2 luni. Mai vb pe private daca vrei
Nu e prea devreme daca te simti pregatita dar unii baieti vor doar sex si dupa nu o sa-i mai pas de tine... asa ca te sfatuiesc sa nu. poate isi va bate joc de tine... daca iti propune sa o faceti zii nu, si dupa daca mai sta u tine chiar ii pasa, daca nu era un obsedat! succes!
In general baietii nu sunt prea sunt rabdatori si din aceasta cauza La modul cel mai serios trebuie sa-l faci sa inteleaga "ori e alba ori e neagra". Dar lasand vorba deoparte, esti tanara si trebuie sa faci ceea ce simti. O viata ai si mai tirziu poti regreta ca"de ce nu am facut..."
00Andreea008 întreabă: