| butt3rfly16 a întrebat:

Pana acum relatiile pe care le-am avut s-au terminat din cauza mea ca sa zic asa, deoarece sunt timida si cred ca din pricina asta am mult de pierdut.Eu vreau sa fiu mai indrazneata intr-o relatie si sa nu ma despart asa de repede de un baiat pentru ca nu sunt mai curajoasa si poate ca nu am incredere in mine. Ce ar trebui sa fac? Va multumesc!happy

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e gresit sa fii timida. Acum insa depinde mult si de partener. Fiind timida cauti pe cineva care sa tina la tine in mod sincer si sa te iubeasca. Cauti practic tot un timid. Aici problema e ca fiind amandoi timizi nu prea are viitor relatia. Trebuie ca unul din parteneri sa fie mai indrazneti. Ori devii tu mai indrazneata ori cauti un baiat cuminte care a fost timid si acum e mai indraznet. Dar cel mai bine e sa te schimbi tu. Ai garantia ca poti gasi ce cauti si sa ai o relatie frumoasa. Si e mult mai frumoasa o relatie intre doi fosti timizi care acum stiu sa traiasca viata.

| irina20 a răspuns:

Eu te-as sfatuii sa fi tu, asa cum esti.Probabil baietii cu care ai fost nu te-au apreciat.Fii sigura ca vei gasi un baiat care sa te iubeasca asa cum esti, cu tot cu micile tale defecte.Iti urez mult, mult succes!

| alonet a răspuns:

Sa cauti sursa ce determina convingerile, ce determina la randul lor valorile conform carora ai o atitudine si un principiu ce genereaza timiditatea.

cu alt cuvinte cauta sa vezi cine it amputeaza pesonalitatea si tine nu te lasa sa te dezvolti armonios, de obicei aici au vina parinti din cauza ca din prea mula dorinta de protejare a unicului lor fiu fac un exces de zel in a se implini prin tine sau cu alte cuvinte decizile le iau ei pentru tine... inclusiv in chesti maruntehappy roga-te pentru ei happy