| Andrada0025 a întrebat:

Pana am ajuns sa fim impreuna, am luptat mult, cand cedam eu sa mai lupt pentru el, lupta el pentru mine, dar nici gand nu ne-am lasat... eram prieteni apropiati, si-a facut o iubita si au fost impreuna o luna la inceputul anului, de atunci el i-a spus clar ca nu mai vrea nimic de la ea. Noi suntem impreuna de aproximativ 3 luni, dar am fost impreuna deja din martie, doar ca n-am oficializat relatia. Ei bine, ne iubim mult, parintii stiu de relatia noastra, sunt de acord si totul e ok. Pana cand vine vorba de fosta, careia i-a explicat clar ca nu va mai fi nimic, n-a avut sentimente pentru ea au ramas si amici, gen se saluta si nu tin ura, dar ea nu intelege ca s-a terminat, eu si cu el stim clar ca nu ne despartim din cauza ei, el mi-a zis ca va face tot posibilul sa ma faca cea mai fericita si ca nu ma va facea sa ma doara (el a suferit mult din cauza unei relatii care a durat 2 ani si a fost inselat si etc si cunoaste sentimentul)... insa ea continua sa posteze pe faimosul facebook citate si multe altele, ca i-ar fi dor, ca ar vrea sa-i vorbeasca si nu poate. Eu am incredere in mine si in el, stiu ca totul va fi bine, dar cand o vad ca iar posteaza imi creste tensiunea. Ce parere aveti? Ce e de facut, ce ar trebui sa fac/sa nu fac?

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Si ea, ca si tine, are dreptul la iubire.

| Andrada0025 explică (pentru neutrino):

La inselat...

| neutrino a răspuns (pentru Andrada0025):

Si tu, inca nu?

L-a*
Nu l-am inselat si nici nu am de gand! Eu nu sunt genul care sa insele, vreau sa fiu fericita si iubita si la fel fac si eu la randul meu.

| neutrino a răspuns (pentru Andrada0025):

Andra draga, poti sa-mi spui cati ani (reali) ai?

17

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie sa faci nimic. Voi trebuie sa va vedeti de relatia voastra. Pana la urma se plictiseste ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solutia e simpla: Stergeti profilul de pe Facebook.

| sweetangels a răspuns:

Cel mai bine ca sa nu mai te gandesti la asta si sa scapi de situatie e sa aveti o discutie in 3 si asa o sa te convingi clar daca si el e fairplay sau e doar vorbaraie multa, fapte zero.

| ElectronicPieces a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau cred ca mi-as pierde răbdarea...
N-ai cum sa ramai calm la astfel de situatii, mai ales când esti un om mai gelos din fire.
Dar totusi iti recomand sa ai rabdare. daca băiatul te iubeste, n-a dc sa iti faci griji!
Ai grija de tine happy