De ce nu esti directa cu el, ce atatea drame fetelor, fiti sincere, directe, noi nu suntem cititori de minti feminine
Un mitocan! Nu te mai iubeste, nu te mai vrea, dar nu ar zice nu, daca i-ai da o bucata de pasarica pe gratis, in conditiile lui, bineinteles.
Sincer, mi-e scarba de asemenea oameni, care fac orice sa te vada sub el, sa-si bata joc de tine mai departe, sa-ti arate ca poate sa-ti faca ce vrea el si tu esti proasta, care alearga tot timpul dupa mila lui.
daca ar murii toti rabatii de pe fata pamantului, tot nu m-as intoarce la unul care si-a batut joc de mien si vrea in continuare sa rpofite.
Un asemenea om este fara bun simt si valoare, un ratat smecher, acre escrocheaza tot ce poate, doar pentru satisfactia lui personala.
daca ai putina mandrie in tine, vezi-ti de drum si da-i pace, ca- plina lumea de curvari,
Cauta-ti un baiat cuminte, sincer si iubotro, cares a-ti ofere inima si trpul lui.
Daca s-a apropiat de tine și ți-a zis că vrea să facă sex cu tine atunci e clar că nu te respectă, nu te iubește.
Cât timp trebuie să mai treacă până să îl lași și să îl uiți?
Au trecut 8 luni de când va-ți despărțit, cred că ar trebui să ai un pic de voință, de respect pentru tine și să treci peste.
Nu îl mai urmări, uită-l.
Subscriu,genial raspunsul
''I-am dat voie sa își bage mânuță "acolo" și totodata salutându-l am început a plânge.'' Vorbesti serios?
'' Mi-a zis ca vrea sex cu mine și eu de fapt nu eram contra'' Nu stiu ce dragoste sau ce intelegi tu prin aceste acte, eu vad ca te vrea doar ca pe o jucarie sexuala, iar faza cu ''I-am dat voie sa își bage mânuță "acolo"'' mi se pare ceva lipsit de respect si fara urma de rusine. Mai pe scurt, nu te-as sfatui sa te mai vezi cu el. Si sunt unul dintre persoanele care accepta actele sexuale doar in cadrul casatoriei, tocmai pentru a impiedica asa ceva, biblia le condamna. Daca nu ai fi facut sau nu ai mai face sex cu el, nu ar da nici 2 bani pe tine. Iar tu in sine esti foarte naiba, orbita de o dragoste care este doar in capul tau, din cate imi spui, el vrea o altfel de ''dragoste''.
Daca si tu si el vreti sex de ce nu? Amandoi o vreti, amandoi vreti sa fiti impreuna. Probabil nu ti-a mai scris atunci ca sa te pui pe ganduri, de obicei oamenii cand nu primesc multa atentie se indragostesc mai mult se persoana.