O fata creste si se dezvolta cam pana in jurul varstei de 18 ani. daca vrei sa te mai inalti fa un sport, de exemplu inot. este foarte bun pentru crestere si organism.
Ca sa mai cresti poti face baschet, inot... daca o sa practici baschet sigur o sa cresti.
Da se mai poate! cat mai cresti depinde de fiecare organism CERT e ca oricum o sa mai cresti! Poate ajuti cu putin de sport}
Cu siguranta. Sunt unii care cresc treptat si altii care fac asta deodata. Pana pe la 20 de ani poti creste. Si eu aveam tot cam atat la varsta ta si acum am 1, 70 la 20 de ani.
Aceeasi problema o am si eu, mi s-a spus ca daca fac sport dar nu alergari, e o chetie de care te prinzi cu mainile si cineva te trage de picioare, nu stiu daca are rezultate, dar asa a zis profa de sport
Buna,
dezvoltarea propriu-zisa a corpului se incheie cam la varsta de 20-24 de ani.depinde de persoana. cunosc cazuri in care persoana avea 1. 60 la 18 ani si acum la 24 are cam 1. 80. nu te panica. o sa cresti
Daca tiai inceput viata sexuala de la varsta ta s-ar putea sa ramai asa... daca nu tiai inceput viata sexuala mai cresti
anonim_4396 întreabă: