| Dominicc a întrebat:

Pana la urma cum e cu dragostea asta?

Se zice ca sa nu o cauti ca vine singura de unde nu te astepti. Bun.
Se mai zice si ca daac stai "in casa" nu vine singura la tine, trebuie sa te duci tu sa o cauti.

Cum e pana la urma?

Inca ceva!
Fetelor nu le plac baietii care se baga in vorba cu ele.
2- Fetelor nu le plac baietii care sunt mai tacuti si asteapta sa faca fata un pas.

Deci cum e si aici?
Va plac aia care va intreaba de vorba sau aia mai tacuti?

Pana la urma nu mai inteleg cum stau lucrurile.

7 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Lucrurile stau doar dupa ce apare dragostea, de dupa colt. Odata aparuta, nu vor mai sta fetele, vor avea de lucru laughing

| Puf a răspuns:

Fiecare fata are gusturile ei, iti dai seama daca toate fetele ar avea aceleasi gusturi multi baieti ar ramane pe langa. Iubirea vine cand nu te astepti, poate veni in supermarket, in autobuz(povestea mea)iarna la patinoar sau pur si simplu pe strada.Atunci cand tu chiar o cauti nu vine, insa cand te astepti mai putin intalnesti pe cineva.Nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta, ce e al tau e pus deoparte si vei gasi fata care te va place pe tine, tu vei fi pe gustul ei.

| Dan a răspuns:

Ce nu intelegi? Simplu, cauta si vezi atunci ce se intampla. Dragostea nu vine la tine, trebuie sa mai pui si de la tine, nu! Noroc!

| Nimicdespus_7705 a răspuns:

Dragostea n-ar trebui cautata, las-o pe ea sa te loveasca atunci cand te astepti mai putin.
Mie imi plac cei care intra in vorba cu mine.happy

| adelina73 a răspuns:

stai ca-ti zic eu cum e cu dragostea asta(dupa mine sigur). Nu o cauti in nici un caz, ea vine singura(nu neaparat cind te astepti mai putin). Cit despre fete...mmmm,mi-emi plac baietii vorbareti, cu care poti schimba doua vorbe si de la care poti afla ceva nou si interesant.
p. s se exclud baietii care vb mult si degeaba, fara nici un sens.In cazul asta...mai bine un mut laughing))

| raducu a răspuns:

Ii o mare dilema in toata chestia asta.Atata timp cat nu am mai experimentat, ni se pare o chestie total aiurea.Totusi,cei care sunt in "randul" celor care dau peste "dragostea" lor din luna'n luna, spun prostiile astea.Toata chestia ii un mit.Eu unu, nu cred.
Toate se vor intampla la locul potrivit si la TIMPUL potrivit.

| johanna_7400 a răspuns:

Depinde de fata, si de temperamentul ei, si vorba ca "dragostea vine singura" e doar o expresie, ca sa vrei ceva trebuie sa cauti.asa ca tu trebuie sa stii ce vrei :d flirteaza si tu, vezi ce tipe te atrag.si asa mai departewinking