anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PANA LA URMA?!
De ce prietena mea imi zice de fiecare data cand ajungem in pat, sa ma limitez... ca e prea devreme?

Sunt cu ea de 1 saptamana.

Nu o avea incredere in mine?

Sau o fi din cauza diferentei de varsta? eu am 16/ea 18

Astept raspunsuri.

de 2 ori am fost in situatia asta, si vreau sa aflu "cauza"...

6 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

De ce? singur ti-ai dat raspuns la intrebarea ta, tu la varsta asta vreai totul deodata? nu baiate trebui sa dai din coate pina sa ai asa totul cum doresti tu big grin, oricum baftawinking

| MM a răspuns:

Eu cred ca are ea o problema.Cum sa nu vrea sa treaca mai departe cu tine, dupa o saptamana? Adica ati avut timp destul sa va cunoasteti, sa va dati seama ce simtiti unul pentru celalalt, sa-i arati ca poate avea incredere in tine.
Tu vorbesti serios? Ti se pare mult o saptamana? Bine ca macar ea are capul pe umeri.

| Nimeni_7600 a răspuns:

Dupa 1 saptamana?laughingbine ca nu ai zis de 1 oralaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am crezut ca sint la trivia dar cind am citit ca ai o saptamana cu ea m-am convins ca este destul de serios. Te iubeste mult de tot dar nu are curajul sa treaca de la o dragoste blazata la una activa daca intelegi. Ia-o si tu mai romantic cu Eminescu ca in final sa ajungi la spovedania.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Park ai mai pus intrebarea asta... u chiar nu intelegi ca pentru unele fete este prea devreme o saptamana? a si din cate stiu eu ea are 16 ani ...cred ca vei mai astepta ink vreo 2 ani daca este cu capul pe umeri domnisoara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ultima in 2 zile am si facut-o fata mare... bineinteles dupa aia am mai stat cu ea inca 7 zile, a 10-a gata! ca deja era prea mult