Eu in locul tau nu mai recunosteam acest lucru in public
Dar, faptul este consumat...ai inchis ochii, de acum de ce vrei sa ii faci acelasi lucru? Iti place baiatul? Sau te-ai impacat cu el numai pentru ca sa te desparti tu de el?
Astept raspunsul tau
Poate ar trebui sa o lasi balta cu el, gandeste-te daca se merita sa cobori la nivelul lui, nu te umili. Gaseste-ti pe cineva care sa te iubeasca sincer si nu mai accepta din partea niciunui baiat asemenea chestii.
Incepe prin a flirta cu altii cand esti cu el. Razi la glumele altora si da mai putina importanta cuvintelor lui. Incearca treptat sa-i dai de inteles ca incepi sa-l uiti, sa-ncetezi sa mai tii la el. Il va innebuni. Asta-i o buna metoda de razbunare. Fii martora suferintei lui si, cand consideri ca va fi suficient, il poti ierta, sau nu. Uneori merita sa-i dai o lectie, eu am primit una si, mi-a prins bine
Nu te cobora la nivelul lui. Urmeaza sfaturile lui Amar sau dai papucii.Nu te merita, o va face si altadata...
Daca te-ai impacat cu el numai pentru a te razbuna asta sa fie rusinea ta! nu te sfatuiesc sa faci nimic...paraseste-l, nu se merita sa ramai cu el daca ti-a facut asta, tipul nu te respecta. Si daca nu te respecta acum nu o va face niciodata.
fi obiectiva si lasa-l!
Nu cred ca merita sa mai continui o relatie care nu poate fi frumoasa, daca prietenul tau isi permite sa faca asa ceva de fata cu tine inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, paraseste-l pana nu-ti va face mai mult rau.
Daca a facut asta inseamna ca nu te iubeste lasa-l si gata. Si amar daca el nu o iubeste treaba cu datul "mai putina importanta cuvintelor lui" nu il va face sa simta nici rece nici cald
yna16 întreabă: