| Nustiu626 a întrebat:

Până la urmă urmei sexul este diferit sau nu după naștere simți la fel plăcere sau nu? Pentru partener va fi la fel de satisfăcător sau nu? Menționez ca am fost tăiată

12 răspunsuri:
| Nustiu626 explică:

Da ce?

| Cavaler001 a răspuns:

Normal că simți plăcere și după naștere. Relaxeaza.te. doar nu ți.a tăiat. ceva important happy
Te refaci și mai iei si tu inițiativă..altfel, daca stai numai în baza lui, se va stinge pasiunea.

| Madaxo97 a răspuns:

Cu sinceritate? Simt plăcere mai mare acum decât înainte. Si eu am fost tăiată (epiziotomie). M-a cusut mai strâmt decât eram, a durut primele dăți din nou, ca la dezvirginare, dar apoi a fost totul ok.

| Nustiu626 explică (pentru Madaxo97):

Am înțeles

| Nustiu626 explică (pentru Nustiu626):

Și pe mine la fel, de ce se coase mai strâmt?

| MarianWLF a răspuns:

Am intretinut relatii sexuale cu o fata mai in varsta cu vreo 10 ani ca mine unde la fel a fost cusuta, culmea a fost chiar foarte stramta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o relevanta ca ai nascut sau nu, calitatea sexului tine de implicarea directa a persoanelor participante.
Ca ai fost taiata nu te poate afecta decat pe tine, cu siguranta ai fost si cusuta, deci asta nu afectaeza deloc sexul.
Nu uita sa tii abstinenta cel putin 30-40 de zile de la nastere, ca organele tale reproducatoare sa se fi refacute.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Nustiu626):

Cusătura mai strâmtă din ce am înțeles, se face pentru soț mai mult, ca să se bucure de un vagin mai strâmt chiar dacă femeia a născut și si-a lărgit vaginul.

| Cipi1212 a răspuns:

Cum adică ai fost tăiată?

Este la alegerea doctorului? laughing sau așa trebuie

| Madaxo97 a răspuns (pentru Nustiu626):

Asta nu mai știu laughing
Te doare rău când faci? Cât timp a trecut?

Trei zile de când am născut, mai am de așteptat laughing

Întrebări similare