| ExXify50 a întrebat:

Pana unde ai merge pentru persoana pe care o iubesti cel mai mult? Oare chiar merita acea persoana tot ce ii oferi? Iti ofera inapoi acelasi lucru? Ai putea traii fara ea?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Merită. Şi nu o fac ca să primesc ceva în schimb.

| RAY a răspuns:

Pana unde ai merge pentru persoana pe care o iubesti cel mai mult?

pana pe luna ca acolo as muri fara oxigen

serios cand iubesti faci orice pentru persoana iubita, as merge oriunde si pe everest ne inclazim noi cumva, si in desert acolo luam foc dar nu-i nimic

Oare chiar merita acea persoana tot ce ii oferi?

daca ma iubeste desigur ca da, dar de unde sti ca te iubeste asta e marea intrebarea intr-o lume pline de prefacute cu greu gasesti pe cineva sincer

Iti ofera inapoi acelasi lucru?
ym lonley now

Ai putea traii fara ea?

da, am iubit si am putut trai si fara ea

| foxsilver a răspuns:

Pana intr-acolo incat uit de mine; isi aduc aminte de mine doar instinctele primare.
De multe ori se pune intrebarea daca persoana respectiva merita tot ce ii oferim,dar chiar si asa,renuntam sa ne dam raspunsuri si oferim in continuare, pentru ca iubirea nu tine cont de ratiune.
Iar fara persoana iubita, doar as supravietui, si in nici un caz n-as spune ca traiesc, caci "a trai" si "a iubi" pentru mine sunt sinonime.

| h3r a răspuns:

Iubesc necondiţionat.
Iar dacă a plecat din propia iniţiativă, atunci aşa a fost să fie, nu a meritat.
Sunt întâmplări mult mai dureroase.

| CosminutzaAdee a răspuns:

Sincer departe foarte departe! Nu prea merita ce ii ofer pentru ca ma supara de multe orisadDar eu il iubesc enorm si oricat de mult mi-ar gresii sentimentele mele nu se schimba! Il ador asa cum e el si chiar daca nu imi ofera tot ce mi-as dori dar ma multumesc cu cat imi oferahappy. Normal ca as traii fara el ca doar nu ma omor! Dar as fi foarte nefericita si nici nu iti imaginezi cu ar fi viata measad.Pot sta despartita de el dar doar pentru o perioada si nu prea lunga ca este foarte greu.sad:*

| CrazySoursD a răspuns:

As merge si pana in celalalt univers. La momentul ala, cred ca merita. Apoi daca ma conving ca nu merita, evident, nu merita. Ar cam trebui sa-mi ofere, altfel nu realizez nimic nici eu. Cand suntem impreuna, nu cred ca as putea trai fara ea. Dar cand ne despartim, dupa o luna rasuflu ca o invingatoare.

| CoMManDer a răspuns:

In ziua de azi. unii baieti..se indragostesc foarte tare. de acea persoana. ii daruieste toate motivele pe care le spune persoana iubita. ii face pe plac. la tot. orice pentru a fi bine in relatie. dar sunt momente. in care baiatu, ii cade un gand?! oare ea ce ar face pentru mine? mi-ar oferii ceea ce i am oferit eu?! baiatu o intreaba. ea. i raspunde?! iti ofer sinceritate dragoste iubire. incredere. dar toate sunt pe niste nivele. baiatu vrea sa se simta bine si fizic. dupa ce trece nivelurile astea. oare fata accepta? sa ii faca pe plac baiatului?!?!

| blueheart a răspuns:

Hei! Pentru cel pe care il iubesc as fi in stare de orice. Sa-i aduc din nou zambetul pe buze,sa-l invat sa iubeasca din nou,sa-l invat sa traiasca frumos,sa daruiasca ce are mai bun in el,sa-i acord timp si intimitate pentru a se regasi. Daca merita? Orice persoana merita timpul si iubirea noastra daca noi credem si simtim ca e o persoana speciala. Si,nu,nu ofera inapoi ceea ce eu daruiesc pentru ca nu poate,nu sunt ceea ce isi doreste cu adevarat. Dar faptul ca nu uita sa-mi daruiasca un zambet atunci cand uit sa mai zambesc,ca isi impartaseste cu mine multe din dorintele lui,aceste lucruri ma fac fericita. Nu e iubirea pe care mi-am dorit-o,dar e sufletul meu pereche, cel pentru care imi pot darui iubirea, el e cel cu care pot fi eu.
Sunt fericita cand imi daruieste un zambet pentru ca stiu ca e din suflet. Nu am nevoie de un "te iubesc" mincinos, prefer sa mi-l spuna atunci cand va veni momentul, atunci cand va simti cu adevarat acest lucru pentru mine. Si daca el nu va veni niciodata nu voi fi nefericita. Eu am iubit si am simtit. happy

Întrebări similare