Pai, daca nu te crede, nu inseamna k e gata intre voi.Nu renunta! Atunci cand tipu ala [ fostul tau - nu ai spus cum il cheama-] vorbeste pe la spate de oricare, pai, draga mea inseamna k : 1. tampitu ala e un nesuferit; si 2. daca Radu ala nu te crede, pai aici e mai complicat.Incearca sa-i zici si u k te desparti daca nu intelege si daca nici asa nu crede, draga mea, inseamna k,, prietenia" cu fostul tau e mai importanta si trebu sa-l faci sa se simta rau.Nul mai vizita sau nu mai raspunde la telefon, zii k o sa ramaneti doar prieteni, sau gasesteti altu! Si crede-ma k daca tine la tine, va intelege si te va vrea inapoi, dar daca nu te vrea, te va lasa in voia sortii. D e asta, eu iti sugerez, sa-ti gasesti alt baiat, unul care sa te iubeasca si care intelege k o prietenie nu e nimic in comparatie cu o relatie.Mai sunt baieti pe lumea asta, nu dispera! O sa ai mai mult timp pentru tine si perietenii! Sin plus, Viata e frumoasa, mai ai atatia ani de trait! O sa gasesti u pe cineva 100 %
Eu cred ca ar trebui sa te gandesti serios daca baiatul asta, Radu, chiar merita osteneala.Fostul tau prieten, e totusi cel mai bun prieten al lui.De aceea a fost naiv si l-a crezut pe el.Sincer,cred ca oricine prefera prietenii.Probabil fostul tau i-a adus niste argumemente atat de convingatoare incat l-a determinat sa creada ca tu minti iar el a avut mai mare incredere in prietenul lui bun.Pana la urma el nu este decat o victima.Nu prea cred ca ai ce sa faci in sensul asta, decat sa aranjezi cumva ca Radu sa il auda pe fostul tau in timp ce il barfeste.Doar asa se va convinge.Mult succes! :*
A fost un lucru foarte imprudent să duci vorba. Pe viitor, să nu mai comunici niciodată o bârfă cuiva bârfit. Nici pe acela nu îl ajuţi, şi vei pica mereu cum nu trebuie.
Bananacantareata87 întreabă: