| flory13 a întrebat:

Parere despre baieti : sunt niste nemernici, neseriosi, si nu poti sa ai incredere in ei. fetelor, voi ce credeti? [ scuze pentru baieti, dar asta e parerea mea ]

Răspuns Câştigător
| channah_5883 a răspuns:

Se stie de cand pamantul ca baietii sunt la fel in aparenta insa nu sunt la fel si in esenta. Cu toate ca fac ei pe durii au sentimente la fel ca noi, ideea e ca depinde de tine sa fie asa cum vrei tu. O fata poate modela comportamentul unui baiat si sincer acum trebuie sa fii misterioasa, putin indiferenta, inaborbaila dar cu limite si sa il faci sa fie constient ca nu e asa usor sa iti intre in gratii pentru ca lor le plac provocarile. Acum sincer noi nu suntem atrase intotdeauna de cei care nu ne prea baga in seama, de cei care fac pe inabordabilii, de cei care ne fac sa suferim, acei "nemernici" asa cum ii nimim noi?big grin Tot secretul e sa ne valoram noi pe noi pentru ca atunci ne vor valora si ei, ei sa umble dupa noi nu invers!winking

20 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Au momente in care sunt asa, dar au momente si cand nu sunt asa.Cu unele fete da. Dar cand ajung sa se indragosteasca, iese fum pentru a impresiona fata respectiva. Daca ai cunoscut un baiat asa, asta nu inseamna ca toata viata numai de-astia o sa intalnesti. O sa vezi mai tarziu ca nu e chiar asa.Si nu te pripi, ca e prea devreme ca sa-ti dai cu parerea.

| Razvan a răspuns:

Puiuţ ai luat buletinul?
Rămâi la povestea cu zânele nemuritoare şi la lecturile clasei a şaptea

| GuessWho_8607 a răspuns:

Deci, sunt baiat. Daca tu zici asta, probabil asa e. Schimba-ti orientarile sexuale si cauta-ti o fata asa perfecta cum esti tu! Ai mai mult de 15 ani?

| GuessWho_8607 a răspuns:

Mda, am vazut cum mi-a fost catalogat raspunsul. Acest lucru ma "macina/roade" atat de tare incat nu credeam ca o sa mai dorm la noapte. Asa ca am zis sa mai raspund 1 data.
Tu nu ai ranit niciodata un baiat? Nu-i baga pe toti in aceeasi "oala". Crezi ca fetele nu fac baietii sa sufere?
De ce nu creezi "clubul femeilor nemultumite" si o sa fac si eu acelasi lucru (pentru baieti) si o sa vedem daca sunt numai fete nemultumite. Ce zici?

| Mihai7best a răspuns:

Parerea ta e una gresita daca nu stii sa iti alegi un iubit / prieten de nadejde e fix problema ta happy sunt atatia in lumea asta care se stiu comporta cu o fata, dar aia nu sunt apreciati happy

| Dolly_2428 a răspuns:

Depinde...majoritatea asa suntlaughing

| bulgaras_3493 a răspuns:

Parerea mea despre baieti/barbati= cimpazei stilati :-&laughing

| ladybug11 a răspuns:

Nu ai nimerit persoana potrivita.

sunt alti baieti intelegatori, iubitori, in care poti avea incredere, seriosi, protectori etc love struck...

trebuie doar sa cauti.

| flory13 explică:

La intrebarea aceasta doream mai mult comentariile baietilor care sa ma faca sa reflectez mai mult asupra a ceea ce am zis. probabil ca eu am intalnit pana acum numai asa zisi " nemernici ". sper sa se schimbe situatia de acum incolo.
si scuze pentru baietii care i-am jignit. big grin

| Deeviiil a răspuns:

Nu`i adevaratwinking
exista exceptiibig grin
unii is asa altii nuhappy
o sa vezi mai incolo ca nu is asa cum crezi[exceptii cum am mai spus]happy
succes mai departe:*

| CosminME a răspuns:

Nu toti baietii sunt asawinking incearca sa ii cunosti mai bine... si nu ne jigni pe toti doar pentru ca te-a suparat un baiat big grin

| R0CA19 a răspuns:

Auzi, tu esti genu lezbi sau doar genu de fufa care sta mereu cu fetele dupa machiaj!? sau doar mi se pare?laughing
sa stii ca sunt foarte multi baieti de treaba (zic asta pentru ca tu ai scris acolo la plural deci te refereai la toti) dar sunt si de acord cu tine pentru ca sunt si multi mitocanilaughing
dar trebuie doar sa stii sa gasesti baietii aia de treabawinking
crede-ma ca nu e greu
(eu sincer stau mai mult cu baietii si cu vreo 3 fete din gasca pentru ca majoritatea fetelor pe care le stiu fac pe curvelelaughing adica nu fac ele chiar sunt)
sper ca te am ajutat.

| pink_7086 a răspuns:

Asta e si parerea meabig grin

nu sunt toti asa, dar 95% ce potrivesc caracterizarii facute de tinebig grin

| iiMellyx3 a răspuns:

Sti uni baieti sunt asa ceilalti nu. pupici

| crrinnaaa a răspuns:

Stii eu pot sa zic acum ca sunt din cauza ca tipul pe care il placeam sia sta m-a facut sa imi fac sperante.

dar unii nu sunt chiar asa dar cand voi gasi un baiat perfect te voi anuntahappy

| OchyDeViperă4Love a răspuns:

Unii baieti sunt neseriosi si nemernici dar altii nu. Altii chiar respecta fetele si le iubeschee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti suntem nemernici neseriosi... doar ca suntem si seriosi cand trebuie suntem de nadejde va ascultam dar mai avem si momentele noastre happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai draguta nu toti sunt la fel asa cum nici fetele nu sunt toate la fel. Daca tu ai dat numai peste nemernici asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Te comporti de parca toate fetele ar fi sfinte.Asta e, mai sunt si buni chiar daca nr lor e foarte mic, sunt constient de asta.Nu insulta pe toti pentru ca te-a suparat un nemernic.Asculta-ma ca nu iti spun cu ura pentru ca m-ai jignit, dar daca tu o sa gandesti mereu asa pentru tine nu o sa mai fie niciun baiat bun. Un sfat:In ziua de azi trebuie sa fii foarte atent ce alegi, chiar daca esti baiat sau fata.Si pe mine m-au dezamgit toate fetele cu care am fost impreunastraight faceSi totusi nu cred ca toate sunt la fel, daca ar fi 1% si tot e.
Succes in alegerea urmatoare.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt asa cum ai zis tu. Nu exista exceptii

| any_7157 a răspuns:

Ai mare dreptate dar uni nu sunt chiar asa