De obicei barbatii iau medicamente pentru asta, tocmai fiindca vor si a doua tura de sex, dar nu se poate. Daca erectia dureaza 1-2 ore sau mai mult si te doare, ar trebuie sa mergi la medic, nu e ok deloc. https://www.healthdirect.gov.au/prolonged-erection Poti citi ce scrie aici, dar nu intra in panica. :))
Nu mă doare absolut deloc.decat că rămâne erect
E foarte bine dacă se întâmplă așa. Dacă partenera ta este o femeie erotică, poți încerca mai multe cu ea în pat, pentru că reziști mult și astfel ii vei da multe orgasme la o partidă de dragoste.
Dacă partenera ta nu e o femeie erotica și se "satura" după 1-2 orgasme, atunci e mai dificil pentru tine, dar tine să o formezi. În timp (6 luni-1an) ea se va bucura din ce în ce mai mult ca partidele de sex durează mult. Și tu nu vei mai avea problema cu erecția prelungită.
Dar nu fii cioban, dacă femeia nu suportă o partidă prelungită de sex. Daca ea numai poate, tu numai continua. Ideaa e să vă bucurați amândoi, nu doar tu.
Eu cat ii trebuie atât îi dau.nu profit de chestia asta.intradevar cumva e in avantajul ei că nu termin repede.si da numai eu vad chestia ca pe un defect
Atunci e perfect.