| Dasuntel a întrebat:

Parere sincera! la ce varsta vi se pare normal sa isi inceapa o fata viata sexuala am 17 si nu am inceput voii?

8 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Fizic pe la 16-17 ani esti pregatita.
Legal la 18 ani.
Practic cand te simti tu pregatita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De regula cand esti sigura ca cel caruia ii oferi cinstea si onoarea de a fi primul, este si ultimul.dar cum voi nu aveti masura in a va destrabala, dja ai stat prea mult.alea de 14 ragaie de unealta ca porcul de laturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Holiday a răspuns:
Fizic pe la 16-17 ani esti pregatita.
Legal la 18 ani.
Practic cand te simti tu pregatita.

Un raspuns simplu si corect! Daca ai o relatir stabila si simti acest lucru, o poti face, dar protejat, normal! Si nu uita sa te informezi de toate perioadele lunii fertile si nefertile:-)
Eu am inceput la 18, dupa 2 ani de relatie si dupa asigurarea ca prietenul meu chiar ma iubeste si ma asteapta. Adica nu ar sta cu mine doar pentru sex:-)

| Vektor a răspuns:

Cand te simti pregatita.

@hujibijuk stai linistita ca sunt destui baieti pe planeta. chiar daca te paraseste vei gasi intr-o zi un baiat care nu te va mai lasa.

@cristybijuk o da..nu ai trecut de visele cu fat frumos? laughing
o femeie adevarata nu sta intr-o bucata de himen, care se poate rupe la o simpla cazatura cu bicicleta si atunci ce faci? o parasesti ca nu mai are supapa? laughing

| TwiSt1997 a răspuns:

Cam la 16-17 ani si baietii si fetele.

| cristyscl a răspuns:

Cred ca daca tot ai ajuns pana aici nu are rost sa irosesti ceea ce ai ingrijit 17 ani, asteapta un fat-frumos care va vrea poate chiar mai mult de o relatie serioasa cu tine, poate un copil si cand va afla ca esti virgina te va pretui si mai mult, cel putin eu asa as face, sau mai e varianta la care nici nu vreau sa te gandesti unde: te cuplezi cu un baiat, trece o luna el iti propune sa o "faceti" tu accepti, el o sa mai stea un scurt timp cu tine si dupa o sa-ti de-a "papucii" sad
Sper ca te-am ajutat si as vrea un mesaj in privat in legatura cu decizia pe care ai luat-owinking :*

| Nestii a răspuns:

Daca tu te simti pregatita... e ok. Ai 17, esti destul de mare. asta daca nu vrei sa mai astepti un an laughing

| hujibijuk a răspuns:

Si eu tot in aceeasi situatie sunt, am prieten dar am auzit atatea cazuri cand se intampla actul si dupa aceea baiatul dispare si o lasa, mie de asta imi e cel mai frica!