Fizic pe la 16-17 ani esti pregatita.
Legal la 18 ani.
Practic cand te simti tu pregatita.
Holiday a răspuns:
Fizic pe la 16-17 ani esti pregatita.
Legal la 18 ani.
Practic cand te simti tu pregatita.
Un raspuns simplu si corect! Daca ai o relatir stabila si simti acest lucru, o poti face, dar protejat, normal! Si nu uita sa te informezi de toate perioadele lunii fertile si nefertile:-)
Eu am inceput la 18, dupa 2 ani de relatie si dupa asigurarea ca prietenul meu chiar ma iubeste si ma asteapta. Adica nu ar sta cu mine doar pentru sex:-)
Cand te simti pregatita.
@hujibijuk stai linistita ca sunt destui baieti pe planeta. chiar daca te paraseste vei gasi intr-o zi un baiat care nu te va mai lasa.
@cristybijuk o da..nu ai trecut de visele cu fat frumos?
o femeie adevarata nu sta intr-o bucata de himen, care se poate rupe la o simpla cazatura cu bicicleta si atunci ce faci? o parasesti ca nu mai are supapa?
Cred ca daca tot ai ajuns pana aici nu are rost sa irosesti ceea ce ai ingrijit 17 ani, asteapta un fat-frumos care va vrea poate chiar mai mult de o relatie serioasa cu tine, poate un copil si cand va afla ca esti virgina te va pretui si mai mult, cel putin eu asa as face, sau mai e varianta la care nici nu vreau sa te gandesti unde: te cuplezi cu un baiat, trece o luna el iti propune sa o "faceti" tu accepti, el o sa mai stea un scurt timp cu tine si dupa o sa-ti de-a "papucii"
Sper ca te-am ajutat si as vrea un mesaj in privat in legatura cu decizia pe care ai luat-o :*
Daca tu te simti pregatita... e ok. Ai 17, esti destul de mare. asta daca nu vrei sa mai astepti un an
Si eu tot in aceeasi situatie sunt, am prieten dar am auzit atatea cazuri cand se intampla actul si dupa aceea baiatul dispare si o lasa, mie de asta imi e cel mai frica!
AlexaEly97 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anya_1437 întreabă: