| Twister09 a întrebat:

Parerea voastră despre fetele care trimit poze cu ele dezbracate si videoclipuri si la fiecare majorat se freacă cu cate unu si se mozolesc?
Mai pe scurt niste curvem fete usoare? Ca altfel n-am cum sa le zic

23 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

îmi provoacă scârbă și faptul că nu merită respectate

| RoCkKiD a răspuns:

Asta e atidudinea aia de " dracului" care trimit poze dezbracate si trimit poze nud la toti mai putin mie. laughing

| RAY a răspuns:

Tu esti frustrat ca cu tine nu fac asta si de aici si ura asta, e treaba lor ce fac

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ma streseaza pitipoancele astea, ca nici cocalarii nu-s mai brezi, ca doar ca nu se freaca singure pe a petreceri, ci cu voi, baietii, sau ar trebui sa va numesc tot curvari?

| Drimmero a răspuns:

Ce ai, nene? De ce esti misogin? Sunt fete normale, sunt foarte normale.

| Celcestietot a răspuns (pentru Drimmero):

Nu este ok sa faci asa ceva. Daca ai avea o prietena asa, ti-ar placea? Intreb din curiozitate.

| Drimmero a răspuns (pentru Celcestietot):

Doar nu m-ai luat in serios.

Te-am luat, ca doar ce am mai intalnit persoane carora li se pare ca este normal laughing.

| Drimmero a răspuns (pentru Celcestietot):

Oamenii sunt ciudati, obisnuieste-te

Știu, parcă în fiecare zi descopăr noi specimene.

| Sofer a răspuns:

Mie îmi plac fetele de genul. Dacă ai fi în toiul acțiunii sa sara una pe tine sa va mozoliti nu ai mai fi pus întrebarea laughing

| alina2k18 a răspuns:

E viata lorwinking si daca ati iesi si voi mai mult din casa - fara sa va impiedicati laughing si sa aveti atacuri de panicawinking - nu ati mai judeca atatwinking
Sunt mai libertine si extrovertite si au o sexualitate aflata la cote inaltewinking
Daca se imbata acolo un pic si se mozolesc cu unu nu inseamna ca se si fufuwinking ca asa ati avea si voi prietene astia de stati pana la 30 ani virgini ca nu va baga nici dr@cu ala mare in seama ahhahahaha laughing
''niste curve? fete usoare? ca altfel n-am cum sa le zic''
Sunt curioasa daca in fata le ziceti ca sunt curwewinking asta daca v-ar baga in seama si v-ar si cere parerea/opinia/recomandarea/sfatul extrem de ''pretios''... rightttttttt laughing

| Nemessys a răspuns (pentru alina2k18):

Vin și ei pe TPU sa își verse frustrările legate de faptul ca cu ei nu se mozolesc și nu se freacă? Dacă ar veni o fata la ei și ar face asta sunt sigur ca nu ar opri o spunând i,, mai fata, vezi ca e greșit ceea ce faci ". Celceestecredincios, e master la asa ceva.

| alexalx1234 a răspuns:

Exact. Sunt niste curve infecte ca aproximativ 85% din fete. Nu au pic de respect fata de ele si sunt batute in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde găsesc și eu asa fete? Mulțumesc

| alexalx1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

In Constanța sunt destule. La tot pasul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! E ușor să arăți cu degetul sau să judeci. Poate ca fetele acelea nu prea au avut parte de educație și pur și simplu au făcut ce au văzut că e la "moda" și se poartă acum. De asemenea probabil sunt și imature, există cazuri în care și oameni adulți fac asta indiferent de gen. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că tu ești un prost, având în vedere că le numești curve.
Ești gelos că nu-ți trimit ție chestii? Sau că nu se mozolesc cu tine?
Când o să apară definiția de băiat ușor, poate, o să le numesc fete ușoare, poate, pentru că chestiile de mai sus depind de context.

| troleibuz a răspuns:

Dar de baietii de care se freaca ce zici? Ei sunt niste sfinti? Nu te mai preocupa de ce fac altii si o sa ai o viata mai buna.

| SLS92 a răspuns:

Sunt in cautare de atentie, atentie de care nu toti ''deformatii si schilozii'' au parte happy ma rog ai inteles ideea

| TheWznd a răspuns:

Fiecare persoană face ce vrea, atâta timp cât nu face rău altcuiva.

În general, băieții care nu au parte de genul ăsta de "acțiune" sunt și ăia care comentează.
De ce mai exact te privește viața lor? Gen, dacă fetele nu mai trimit poze nud sau nu se mai "freacă" și nu se mai "mozolesc" va fi viața ta mai bună?

| Veltorb a răspuns:

Părerea mea e că e corpul lor și fac ce vor cu el