Asta e atidudinea aia de " dracului" care trimit poze dezbracate si trimit poze nud la toti mai putin mie.
Tu esti frustrat ca cu tine nu fac asta si de aici si ura asta, e treaba lor ce fac
Nu ma streseaza pitipoancele astea, ca nici cocalarii nu-s mai brezi, ca doar ca nu se freaca singure pe a petreceri, ci cu voi, baietii, sau ar trebui sa va numesc tot curvari?
Nu este ok sa faci asa ceva. Daca ai avea o prietena asa, ti-ar placea? Intreb din curiozitate.
Doar nu m-ai luat in serios.
Te-am luat, ca doar ce am mai intalnit persoane carora li se pare ca este normal .
Oamenii sunt ciudati, obisnuieste-te
Știu, parcă în fiecare zi descopăr noi specimene.
Mie îmi plac fetele de genul. Dacă ai fi în toiul acțiunii sa sara una pe tine sa va mozoliti nu ai mai fi pus întrebarea
E viata lor si daca ati iesi si voi mai mult din casa - fara sa va impiedicati si sa aveti atacuri de panica - nu ati mai judeca atat
Sunt mai libertine si extrovertite si au o sexualitate aflata la cote inalte
Daca se imbata acolo un pic si se mozolesc cu unu nu inseamna ca se si fufu ca asa ati avea si voi prietene astia de stati pana la 30 ani virgini ca nu va baga nici dr@cu ala mare in seama ahhahahaha
''niste curve? fete usoare? ca altfel n-am cum sa le zic''
Sunt curioasa daca in fata le ziceti ca sunt curwe asta daca v-ar baga in seama si v-ar si cere parerea/opinia/recomandarea/sfatul extrem de ''pretios''... rightttttttt
Exact. Sunt niste curve infecte ca aproximativ 85% din fete. Nu au pic de respect fata de ele si sunt batute in cap.
In Constanța sunt destule. La tot pasul
Salut! E ușor să arăți cu degetul sau să judeci. Poate ca fetele acelea nu prea au avut parte de educație și pur și simplu au făcut ce au văzut că e la "moda" și se poartă acum. De asemenea probabil sunt și imature, există cazuri în care și oameni adulți fac asta indiferent de gen. Succes!
Părerea mea e că tu ești un prost, având în vedere că le numești curve.
Ești gelos că nu-ți trimit ție chestii? Sau că nu se mozolesc cu tine?
Când o să apară definiția de băiat ușor, poate, o să le numesc fete ușoare, poate, pentru că chestiile de mai sus depind de context.
Dar de baietii de care se freaca ce zici? Ei sunt niste sfinti? Nu te mai preocupa de ce fac altii si o sa ai o viata mai buna.
Sunt in cautare de atentie, atentie de care nu toti ''deformatii si schilozii'' au parte ma rog ai inteles ideea
Fiecare persoană face ce vrea, atâta timp cât nu face rău altcuiva.
În general, băieții care nu au parte de genul ăsta de "acțiune" sunt și ăia care comentează.
De ce mai exact te privește viața lor? Gen, dacă fetele nu mai trimit poze nud sau nu se mai "freacă" și nu se mai "mozolesc" va fi viața ta mai bună?