| meinteil a întrebat:

Pareri careva?
http://www.mediafax.ro/......o-16782734

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dap... păreri de rău că nu eram acolo.

| Holiday a răspuns:

Daca acum 25-30 de ani exista internet, aparate foto digitale, telefoane cu camera etc, ar fi existat si la cei de generatia mea amintiri de genul asta sub forma de poze sau filmulete.
Dupa cum scrie si acolo, party-ul nu a fost organizat de scoala, ci de elevi. Si cum erau in timpul liber, nu vad ce ancheta poate fi pentru ca n-are nici o baza.

In clasa o noua, aveam o diriga de treaba asa de felul ei dar cu niste idei din astea mai tranzite. La un moment dat, pe la sfarsitul clasei a noua, dupa ce ne-am mai cunoscut noi intre noi, colegii, am organizat cam jumatate de clasa o ieseala la munte. Fete, baieti din toti. Zis si facut, am mers, ne-am distrat, alea, alea. La vreo cateva zile afla diriga. Aoleu, tragedie mare, sedinta cu parintii. OK. Vin parintii la sedinta, diriga ca uite ce s-a intamplat ca nu stiu ce. La care, bineinteles parintii, care evident stiau ca am fost, ca nah, tot de la ei aveam banii de drum, cazare, mancare etc ii zic : Asa, si? Care-i de fapt problema?
Si de atunci pana intr-a XII-a am tot fost o data, de ori pe luna cu gasca de la clasa cu iubitii/iubitele lor, sau in diverse alte combinatii. Eh, ce vremuri...
Si repet, daca ar fi existat atunci tehnologia de azi aveam ce arata la nepoti.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostia trebuie pedepsita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic surprinzator.Ma mir ca s-au rezumat doar sa "mimeze"

Răspuns utilizator avertizat