Au plecat parintii de acasa te-ai infipt si tu in... du-te la un medic privat...ala o sa te ajute si fara ajutorul parintilor.
Mergi la un cabinet particular cu buletinul si cu o persoana care sa te insoteasca, si data viitoare sa fii mai atenta. dar totusi merita parintii tai sa le spui adevarul, ar putea afla cand nu te astepti, chiar daca te va certa, cu siguranta te iarta si te poate ajuta, multa sanatate.
POTI MERGE LA UN CABINET PARTICULAR DAR AI GRIJA SA NU REGRETI DACA FACI AVORT LA PRIMUL COPIL AR PUTEA SA NU MA I POTI AVEA COPII NICIODATA
Naste copilul si ramai in tara! Mai mare pacat si rusine e sa faci un avort, decat un copil. Cum te-ai simti sa aflii ca mama ta nu te-a vrut, si erai cat pe-aci sa fii numai un avorton... Nu vreau sa fiu dura, dar un copil e o BUCURIE, sunt atatea femei ce nu pot avea copii, si altele care fac asa crime cu usurinta... Eu nu te judec sau condamn de nimic, iti spun numai un raspuns, o parere... Sa ai grija de tine, si de copil daca il vei pastra!
Din pacate, e ilegal sa faci un avort fara acordul parintilor fiind minora. Suna-i si cheama-i urgent in tara daca intr-adevar vrei sa renunti la sarcina. Daca ai decis ca esti suficient de matura sa faci sex, mi se pare normal sa fii suficinet de matura pentru a vorbi cu parintii tai. Sunt parintii tai, n-o sa te omoare, te vor ierta si te vor intelege. Si poate impreuna cu ei vei gasi o solutie mai buna decat omorarea copilasului.
Daca nu esti suficient de pregatita sa ai acest copil nu mai astepta prea mult, avortul se face pana in trei luni. Du-te la un cabinet privat si nu uita. EXZISTA PREZERVATIVE. Cea mai usoara modalitate de prevenire a sarcinii.
Buna,
Nu-i asculta, sunt rautaciosi sau oameni care nu stiu ce inseamna sa ai un copil la 18ani.
Deci, solutia e sa mergi la un cabinet privat, intr-adevar e mai scump. Si asta e alegerea ta, nu te lasa influentata de nimeni. Multe femei au trecut prin asta, nu e usor ( dar tehnologia a evoluat, nu ai de ce sa iti faci griji, doctorul iti va da mai multe explicatii), vei fi puternica si vei rezolva tot. Si poate peste ani, daca va mai exista site-ul, ne vei zice ca ai copii si esti fericita.
Multi pupici, si bafta. >