anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Părinții conteaza mult intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Nu, pentru ca nu sunt in relatie cu parintii. Pentru mine conteaza doar persoana cu care stau, parintii nu ma intereseaza.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Normal, nu ar trebui să conteze deloc.
Dar, mai ales pentru cei care sunt la vârste mici (nu neapărat în buletin, ci și psihic!), părinții pot influența enorm o relație. Și nu în bine, din păcate.

| Freya1 a răspuns:

Nu o sa fi cu parintii o sa fi cu el/ea.
Parintii niciodata nu o sa fie per total multumiti de partenerul ales de copilul lor asa ca probleme vor fi intotdeauna dar daca o sa vrea sa isi sprijine copilul parintele trebuie sa faca un compromis pentru fericirea copilului deoarece el trebuie sa isi croiasca un drum in viata iar de la o varsta sunt responsabili de alegerile facute.Dar daca copilul este pe picioarele lui se descurca in viata si este pe cont propriu iar parintele nu este de acord cu partenerul de viata a acestuia nu mai conteaza atat de mult parerea lui din punctul meu de vedere deoarece acesta isi asuma iar daca este sa nu fie o alegere buna pe parinti nu ii incurca cu nimic se descurca cum sa descurcat si pana acum fara ajutor pentru ca nu mai depinde de ei.Dar daca inca e pe bani parintilor si in casa parintilor este un pic mai nasol, atunci trebuie sa tine cont de parinti ca daca in caz ca ceva nu merge copilul nu va avea unde sa mearga decat la parinti inapoi si crede-ma va fi nasol big grin

| sofisis a răspuns:

Da, normal. Nici tu si nici partenerul nu va puteti ignora parintii. Dar nu trebuie sa conteze intr-atat incat sa va influenteze viata si deciziile. Parintii se respecta, se asculta si daca iti dau un sfat bun il urmezi, daca nu rezonezi cu ce spun ei faci ca tine si la revedere

| Nemessys a răspuns:

Eu chiar as fi in stare sa-mi ignor parintii cand vine vorba de o relatie. :/ Nu imi pasa ce parerea ar avea ei despre prietena mea. Eu nu as renunta la ea. :/

| Valentinaldoilea a răspuns:

Evident. Pentru ca nici unul dintre parteneri nu va renunta la parintii sai, pentru nimeni in lume.

Întrebări similare