In general nu au cum sa observe dar depinde de la fata la fata.
sunt fete care dupa ce isi incep viata sexuala li se maresc soldurile sau sanii sau se mai ingrasa putin. depinde de organismul fetei. sau poate sa nu fie nicio schimbare. poate sa afle si daca te duce la ginecolog.
depinde acum si cat de mult te "studiaza" parintii.
eu de exemplu de multe ori o vad pe mama ca ma priveste asa cu atentie si sa-mi ia seama la toate.
Nu au cum sa cunoasca, doar sa banuiasca si asta dupa comportament, modificari ale corpului[fund, sani, etc]
Părinţii NU au cum să afle dacă nu mai eşti virgină, nu sunt trăsături/caracteristici care să arate asta!
Pot afla acest lucru DOAR dacă te "examinează" mama ( vizual, se uită la himenul tău; dar pentru asta TREBUIE să te dezbraci şi s-o laşi să se uite "acolo" ) - sau dacă te duc la un control ginecologic!
Altfel, după aspectul tău exterior, nu au de unde să ştie ( pot bănui, cel mult, dacă te "dezvolţi" brusc )!
DA se cunoaste atunci cand iei un pumn in burta...scoate un zgomot ca de basina.
Am citit cateva raspunsuri date de tine la niste intrebari, pur si simplu esti insuportabil.Nu te obliga nimeni sa rasp la intrebare, daca nu vrei nu trebuie sa faci misto, poate unele pers chiar au nevoie de ajutor nu sa faci tu misto de ele.
m-ai facut sa rad..pai daca ai avut rabdare si ai citit tot ai vazut ca am raspuns pe masura intrebarii. unele din ele erau stupide pe buna dreptate...si acum daca nu ti-a placut de ce ai citit? ai un pic de spirit masochist in tine..kitty kitty.
Am citit pentru ca asa am vrut
Tot ce trebuie sa faci e sa fii tu insasi cum erai inainte, sa nu stai cu stres ca asta te poate da pe topogan
Bafta!
Anakarateka întreabă:
anonim_4396 întreabă: