Vorbeste cu ele.
nu ai dc sa iti fie rusine.schimba.te cu ele in vestiar.
baga. te in seama!
hai ca o sa vezi ca nu e greu!
Mama ta are dreptate.Nu trebuie sa te izolezi! Incearca sa vorbesti cu ele. I-a id-urile de mess de la toate fetele si vorbeste cu ele! De obicei prin scris este mai usor sa spui anumite lucruri.Cine stie poate aveti placeri comune sau poate sunt de treaba! Si in privinta vestiarului, nu trebuie sa-ti fie rusine, sunteti toate fete! Oh, si daca chiar nu merge cu nicio fata incearca si cu baietii, poate sunt de treaba si eiSucces!
Imprieteneste-te cu una dintre fetele care fac parte dintr-un grup mai mare de la tine din clasa, ea va fi legatura dintre tine si grup, si imprietenindu-te cu ele, nu-tio va mai fi rusine ca te schimbi in fata lor. In plus cu timpul iti va trece rusinea fata de ele.
Fiii mai increzatoare ...mai deschisa, fa tot ce`ti trece prin cap, daca te izolezi o sa`tzifie mult mai greu sa iesi din starea aceea si este pacat.
Fa ce iti zice sufletul nu ce zice mama ta. E bine ca asculti de mama ta, dar poate ea nu stie ca acele colege ale tale sunt niste lesby per.erse.Sunt multe fete pudice nu trebuie sa te agiti prea mult. Oricum la liceu, colegele tale ar putea fi stanjenite de frumusetea ta, ajungand sa fie geloase.
Naspa... si eu azi a fost prima zi de scoala a mea.ca sunt in clasa noua si nu-mi place de loc. am mai fost acum un an iar in clasa noua stiu cum e numai ca ca sa te schimbi nare dc sa-ti fie rusine daca ai sutien si chiloti e ca si la plaja incearca data viitoare sa vezi ca dp n-o sa-ti mai fie!
Nare dc sa-ti fie rusine(mai ales daca u esti in poza aia ai cu te te mandri nu cu ce te ascunde)fa-ti curaj sa o sa vezi ca ai sa reusesti succes
Voi chiar credeti ca e dansa in poza?hmm sa fim seriosi
intrebarea asta e de o copila de clasa a 8-a.
iar respectiva din poza pare de 18-19 ani daca nu si mai mare.
asa ca.
papa