| CrazzyXgirL a întrebat:

Parintii mei nu imi dau voie sa am un iubit la 15 ani!sad, vorbeam cu un baiat si a auzit tata (nu are nimic cu el, doar ca vorbeste foarte urat si mi-a injurat prietena), ce ar trebui sa fac(sa vb cu baiatul si sa -i zic sa se controleze?)Oricum tata nu cred ca ma va lasa...sad

Funda si voturi! happy

Răspuns Câştigător
| Whatthehell66 a răspuns:

Pai ia-l deoparte pe baiatu` asta al tau laughing si spune-i ca sa se controleze in preajma parintilor tai. Adica sa nu injure si sa dea dovada de bun simt.

Ca sa il "cucereasca" si pe tatal tau. adica sa-i castige increderea. prietenia. ar trebui sa vorbeasca mai des. poate se intalnesc in autobuz. sau la un cafe`. sa intre in vorba cu el si sa discute cam ce vb de obicei baietii gen: meciul de`aseara sau stiu si eu. poate de 2-3 ori face si o cinste cu o bere.

Incetul` cu incetul ii va castiga simpatia happy. increderea.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

PS--> daca vrei da un mesaj pe privat cu id tau. sau ti`l dau eu tot pe privat sa mai vb [daca vrei]happy
Take care! :*

8 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Pai de ce trebuie sa afle parintii tai de relatziile tale fi mai discreta cand vb la telefon si cu baiatul explica-i sa-si schimbe comportamentul radical daca vrea sa nu te piarda

| DracusorImpielitat a răspuns:

Da, ar trebui, zii sa nu mai vb urat in preajma parintilor tai.

| Shahrukhkhan91 a răspuns:

Nu am inteles mare lucru din ce ai povestit, dar daca baiatul asta zici ca le are cu injuratul, vezi sa nu inceapa si cu tine si sa inceapa sa te loveasca, probabil tatal tau il cunoaste mai bine ca tine si vrea sa te protejeze.

| LuizaaxD a răspuns:

Pai eu cred ca trebuie mai intai sa vorbesti cu parintii tai si sa ii intrebi cum ar trebui sa fie baiatul pe care ei il cred cel mai potrivit pentru tine si daca incep sa rada le spui ca ...nui mai intrebi numik niciodata si chiar daca... poti sa-ti faci un iubit secret dar iti sugerez sa fiti intai prieteni si sa il inviti pe la tine sal prezinti parintilor ca pe un amic si apoi ii intrebi care e pararea lor despre el, apoi le zici ca tie iti cam place de el si ai vrea sa fi cu el

| Petricăă a răspuns:

Pai am fost in aceeasi situatie, daca nu te lasa nu prea ai ce face dar doar daca vrei tu poti vorbi pe ascuns si sa fi impreuna dar e destul de greu. sper ca tiam folosit intr-un felbig grin

| alexcrazydog a răspuns:

In aceasta situatie, ar fi mai bine ca pentru un timp sa ascunzi relatiile de familia prea-protectoare, asta insemnand ca trebuie sa i-ti iei un mare angajament, acela de a lua o decizie corecta!

| DLNgabriel a răspuns:

Asa sunt parintii de fete. nu poti decat sa te ascunzi.si poate reusesti sa o tragi pe maicata de partea ta.nu stiu.

| ilegaldrog a răspuns:

Tata nu imi da voie sa imi fac iubit, imi spun eca trebuie sa invat si din astea eu vb cu cineva si m-a prins si abia am reusit sa il conving k nu era real k m-a vazut ca vorbeam prin mesaje, si prin cate am trecut eu la baiatul asta nu renunt dar orice ar fi tata nu m-ar lasa, acum vorbesc cu el, si nu mai banuieste nimic dar mie teama k ma prinde iar, ce ar trebui sa fac?cryingcryingcrying(