| Sawarekh a întrebat:

Parintii mei si toti oamenii care au crescut in comunism, sunt foarte tulburati de faptul ca Lasconi este cu LGBT si cumva, ca va avea o influenta majora in societatea Romaneasca aceasta ideologie.

Este adevarat ca vor sa introduca in scoli educatie sexuala periculoase pentru copii?
am tot auzit in ultimul timp, cum ca toti conservatorii, vorbesc despre cat de periculos o sa fie pentru viitori copii.

Cat de adevarat este acest mit?

41 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu consideri ca in Romania educatie sexuala este periculoasa?

| Santossefu a răspuns (pentru RAY):

Nu de ce sa fie învață niste copii ce trebuie făcut

| mihai69 a răspuns:

De fapt, ai enunțat mai multe mituri:
„Lasconi este cu LGBT" - fals. La referendumul pentru familie a votat pentru familia tradițională;
„vor să introducă în școli educație sexuală care este periculoasă" - de fapt, e mult mai periculos să lipsești tinerii de aceste informații utile despre prevenție, despre abuz, despre boli etc. Dovada: numărul mare de mame minore, pedofili, infecții cu transmitere sexuală șamd.

PS: recent, dl. C. G. a spus că el e pentru căsătoria celor de același sex. Joac-o p-asta!

| J0B0MAT a răspuns (pentru mihai69):

Pe bune, susține asta?laughing

| doctorandus a răspuns:

Lasconi e contra casatoriei homosexuale, dar probabil va aproba parteneriatul civil.

| FreddieM a răspuns (pentru doctorandus):

Ceea ce uman și social este perfect corect și necesar.
Cheers

| LoveSleep a răspuns:

Am avut si noi odata o ora de educatie sexuala si mama, ce nebunie a fost acolo. Orgie nu alta. Cu colege, profesori, pff.

A inceput femeia sa ne explice cum se face sex, a luat exemple din sala, i-a pus pe 2 sa faca sex.

Le-a aratat fetelor cum sa se prefaca ca inghit…mama, ce practica s-a facut acolo.

Bro, iti zic. Orele de educatie sexuala sunt un pericol pentru societatea romaneasca. Asa destrabalate n-am mai trait.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu toata lumea prinde ironia

| LoveSleep a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Bine ca nu sunt responsabil de inteligența oamenilor.

| Sawarekh explică (pentru LoveSleep):

Da? asta mi se pare o prostie, fiecare face ce doreste in intimitatea s-a, nu poate sa spuna o profesoara cum se face sexul.
Cred ca trebuie spuse doar lucrurile de baza.

| LoveSleep a răspuns (pentru Sawarekh):

Imi e greu sa cred ca nu ai inteles pana acum ce presupune educația sexuala in scoli.

Asa ca presupun ca nu te intereseaza sa intelegi.

Asa ca da, da, ai dreptate.

| Holiday a răspuns:

De fapt, s-a demonstrat demult ca introducerea educatiei sexuale in scoli este benefica.
Periculos e sa fii imbecil, nu educat. Culmea e ca habaucii astia, dupa ce ca sunt impotriva, nici macar ei nu isi invata copiii notiuni legate de sexualitate, de protejarea impotriva bolilor cu transmitere sexuala si a sarcinilor nedorite, despre orientarile sexuale, etc, etc, etc. Bine, multi nu stiu nici ei mare lucru despre astea si nu ar avea cum.

| Sawarekh explică (pentru Holiday):

Am inteles, ai mare dreptate! E extrem de utila.
Ideea este asa, multi crestini se sperie ca, copii lor vor avea o altfel de educatie: sa se masturbeze si sa isi aleaga orientarea sexuala.
Cam asta ar fi temerea lor din ce am inteles.

Este doar in capul lor asta?

| Holiday a răspuns (pentru Sawarekh):

Orientarea sexuala nu ti-o poti alege. Cu ea te nasti. Iar masturbarea e practicata si de crestini, si oricum, nu e nimic anormal in asta. Diferenta intre crestini si ceilalti e doar ca ei cred ca ii vede Dumnezeu, deci practic o fac in public.

| J0B0MAT a răspuns:

Educația sexuală nu e periculoasă, ci contactarea unor boli cu transmitere sexuală ori sarcinile nedorite ale minorelor. Dar să zicem că ar fi periculoasă, crezi că poate fi mai periculoasă decât ieșirea de sub protecția NATO sau reintroducerea comunismului? De asemenea, Lgbt crezi că e mai periculos în condițiile în care această societate nu a produs războaie, crime, nu promovează ura sau discriminarea?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu e nimeni impotriva, problema e PROGRAMA

Tu ai fi de acord ca din banii tai de taxe sa finantezi schimbarea de sex?
https://ntdca.com/......of-july-1/

https://nowtoronto.com/......g-surgery/

| J0B0MAT a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Programa lasă de dorit la multe materii.
Nu va finanța nimeni schimbarea de sex, asta se plătește.Nu finanțează nici măcar operații banale.
Dar prefer să finanțez Lgbt, Ucraina, Georgia, Moldova decât să finanțez Rusia, să introducă Gigi dictatura prin eliminarea partidelor, protestelor, integrarea proprietății private în administrația statului, armata obligatorie.

Vezi bine ca cei din Canada platesc schimbarea de sex. N-au ajuns acolo dintr-un pas, dar au ajuns.
Si nici nu pot comenta nimic:
https://www.activenews.ro/......una-129372

Cine te-a mințit că vom plăti schimbarea de sex?
Și de-ar fi așa, nu vezi altă problemă mai mare? Acum alegem între democrație și dictatură.Vom alege între cel mai bun democrat cu cele mai bune planuri atunci când lumea va ajunge la un nivel mai mare de educație și nu va mai fi atât de homofoba, dezbinată.

Subiectul de aici e educatie sexuala in scoli, nu mai divaga cu politica.

Subiectul este Lgbt susținut de Lasconi și educația sexuală, deci în context politic. Oamenii vin aici și pe toate rețelele cu frica asta de a nu fi asaltați de gay din cauza lui Lasconi.

Si au motive!

Deschide linkurile alea si citeste, ca nu-ti sar ochii din orbite daca citesti.

Alea nu au nicio legătură cu ce se întâmplă la noi, iar pe mine din nou, nu mă sperie gay-ii cum mă sperie rușii.Nu mai vreau să citeasc, că la câte tâmpenii și contraziceri citesc de vreo săptămână pe toate rețelele, în încercarea mea de a deschide ochii oamenilor, chiar cred că o să îmi sară ochii din orbite.
Nu am găsit niciun argument pertinent împotriva lui Lasconi decât că o să ne invadeze gay-ii, ne bagă în război deși Gigi vrea-nu vrea armata obligatorie, a făcut reclamă la wc.Iar voi treceți cu vederea problema importantă că Gigi ne vrea aproape de Rusia. Dați democrația, siguranța pentru a nu avea aceiași gay pe stradă, deci nu, nu mai vreau să citesc nimic legat de gay.
Mi-ar plăcea să citiți voi despre planurile lui Gigi și să le analizați, dar le găsiți analizate și se vede asemănarea cu comunismul, să îi ascultați declarațiile contradictorii și să trageți măcar concluzia că omul este indecis, că nu poți ști cu certitudine că nu e pro-rus. Și dacă faceți astea și îl susțineți în continuare, votați-l și sper să fie bine pentru toți.

| mihai69 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Apropo de probleme:
Ce e mai important: să ți se fure din buzunar, sau să îți bage barbatul o sulă în kur? Problema este că buzunarul e al fiecăruia, kurul nu.

| Sawarekh explică (pentru J0B0MAT):

IDeea e ca majoritatea se sperie de alte lucruri, nu stiu daca sunt reale aceste temeri: ca, copilul va fi invatat sa se masturbeze, sa isi aleaga orientarea sexuala.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Sawarekh):

Copiii oricum află asta, dar nu din sursele cele mai bune, iar orientarea nu ți-o alegi.Asta e o tâmpenie, oamenii de știință au demontat asta de mult, poți cerceta pe net.Dar dacă voi nu mai credeți nici că apa e H2O ori că nu există boli, studiile oamenilor specializați în domeniile lor nu au nicio relevanță pentru voi.Vine un politician fără studii în medicină, chimie, literatură, tehnologie, economie și vă spune niște aberații demontate de specialiști, însă voi tot pe el îl credeți doar pe baza vorbelor subiective. După logica voastră orice analfabet își poate spune niște păreri și nu mai contează dacă sunt dovedite de toți specialiștii ca fiind false.

Copiii sunt foarte, foarte usor influentabili.
Canada e un experiment in zona aia, e suficient sa ne uitam acolo.
Gata, inchei ca vorbesc la pereti.

Da, am văzut că copiii sunt foarte ușor influențabili.
Și eu am realizat că vorbesc la pereți cu susținătorii lui Georgescu.
Mai că îmi doresc să ia el numai ca să vadă susținătorii lui cât de ușor au fost prostiți și câtă lipsă de înțelegere a celor mai simple noțiuni au. Putem reduce foarte simplu inconștiența susținătorilor lui la lipsa de cunoaștere a noțiunii de bine și rău.
Nu îmi pari un om prost, zic că dacă ai asculta doar din curiozitate tot ce afirmă el, mai ai încă timp să tragi o altă concluzie.

| Sawarekh explică (pentru mihai69):

Nu am inteles ideea laughing))) iti baga in kur pe strada asa random? laughing))

| mihai69 a răspuns (pentru Sawarekh):

Întreabă susținătorii CG. Eu unul nu am o problemă cu asta.
PS evident că nu pe stradă.
Nici jaful din buzunarul nostru și din buget nu se petrece pe stradă.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Sawarekh):

Ai mers pe stradă și ai văzut că la câini se întâmplă asta? Homosexualitatea la animale există, la fel ca bisexualitatea sau asexualitatea care fac parte tot din sfera lgbtq. Dacă vezi un bărbat bisexual care se ține de mână cu o fată nu e problemă, dar el o poate face apoi cu bărbați, dacă vezi un asexual că nu se ține de mână cu nimeni, iarăși nu e o problemă deși el face parte din lgbtq.Problema există între două persoane de același sex din considerente religioase, dar cum explicăm că se întâmplă asta și la animale? Ele nu au o religie care să le învețe ce e bine, nici mass-media care să le influențeze, ci fac doar ceea ce le spune instinctul, sunt ceea ce s-au născut.
Dar noi nu suntem animale, avem rațiune, deci nu vom sări unul pe altul pe străzi, deși asta se întâmplă în cazul violatorilor.Frica mare ar trebui să îți fie tot față de cei hetero, pedofili care violează, omoară, torturează, nu față de minoritatea gay care vrea doar să își vadă de treabă lor și să nu mai fie victime ale homofobiei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Avem legi:
Legea 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului
iar in 2020 legea care prevede obligativitatea organizării în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, a unor programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate, inclusiv educaţie sexuală pentru copii.

Problema este PROGRAMA.
Intereseaza-te ce contine programa si pe urma discutam.

Evident ca avem nevoie urgent de educatie, niste notiuni de baza despre protejarea impotriva sarcinilor si a bolilor cu transmitere sexuala.
Pe langa programa, mai e si absenteismul elevilor. Fix cei vulnerabili nu dau pe la scoala sa prinda orele astea.

| Cipi1212 a răspuns:

Sper ca LGBT să fie o opțiune personală nu o obligație. Mie nu îmi place LGBT

| Holiday a răspuns (pentru Cipi1212):

Orientarea sexuala nu e nici optiune personala, nici obligatie. Cu ea te nasti, si nu o poti schimba.
Sa spui "nu imi place LGBT" e ca si cand ai spune "nu imi plac persoanele brunete", de exemplu.

| Cipi1212 a răspuns (pentru Holiday):

Cu orientarea sexuală nu te naști, o dobândești din cauza anturajului.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru Cipi1212):

Omule, esti bisexual. Oamenii nu isi aleg orientarea. Daca tu ti-ai ales-o inseamna ca esti bisexual si crezi ca toti sunt ca tine.

| Cipi1212 a răspuns (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Nu sunt bisexual și nu intenționez să fiu

| Ka0ru a răspuns:

Nu bre, educatia sexuala ii invata pe aia mici ce sa nu faca odata ce intra la pubertate. Adica le explica ca la biologie procesul si cum se pot proteja (cand sunt mari).

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Lasconi nu e cu LGBT, e conservatoare.

| Blander a răspuns:

Și eu

Întrebări similare