| Sawarekh a întrebat:

Parintii mei si toti oamenii care au crescut in comunism, sunt foarte tulburati de faptul ca Lasconi este cu LGBT si cumva, ca va avea o influenta majora in societatea Romaneasca aceasta ideologie.

Este adevarat ca vor sa introduca in scoli educatie sexuala periculoase pentru copii?
am tot auzit in ultimul timp, cum ca toti conservatorii, vorbesc despre cat de periculos o sa fie pentru viitori copii.

Cat de adevarat este acest mit?

41 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns (pentru Sawarekh):

Imi e greu sa cred ca nu ai inteles pana acum ce presupune educația sexuala in scoli.

Asa ca presupun ca nu te intereseaza sa intelegi.

Asa ca da, da, ai dreptate.

| Sawarekh explică (pentru mihai69):

Nu am inteles ideea laughing))) iti baga in kur pe strada asa random? laughing))

| Cipi1212 a răspuns (pentru Holiday):

Cu orientarea sexuală nu te naști, o dobândești din cauza anturajului.

| mihai69 a răspuns (pentru Sawarekh):

Întreabă susținătorii CG. Eu unul nu am o problemă cu asta.
PS evident că nu pe stradă.
Nici jaful din buzunarul nostru și din buget nu se petrece pe stradă.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Sawarekh):

Ai mers pe stradă și ai văzut că la câini se întâmplă asta? Homosexualitatea la animale există, la fel ca bisexualitatea sau asexualitatea care fac parte tot din sfera lgbtq. Dacă vezi un bărbat bisexual care se ține de mână cu o fată nu e problemă, dar el o poate face apoi cu bărbați, dacă vezi un asexual că nu se ține de mână cu nimeni, iarăși nu e o problemă deși el face parte din lgbtq.Problema există între două persoane de același sex din considerente religioase, dar cum explicăm că se întâmplă asta și la animale? Ele nu au o religie care să le învețe ce e bine, nici mass-media care să le influențeze, ci fac doar ceea ce le spune instinctul, sunt ceea ce s-au născut.
Dar noi nu suntem animale, avem rațiune, deci nu vom sări unul pe altul pe străzi, deși asta se întâmplă în cazul violatorilor.Frica mare ar trebui să îți fie tot față de cei hetero, pedofili care violează, omoară, torturează, nu față de minoritatea gay care vrea doar să își vadă de treabă lor și să nu mai fie victime ale homofobiei.

| FreddieM a răspuns (pentru doctorandus):

Ceea ce uman și social este perfect corect și necesar.
Cheers

| Ka0ru a răspuns:

Nu bre, educatia sexuala ii invata pe aia mici ce sa nu faca odata ce intra la pubertate. Adica le explica ca la biologie procesul si cum se pot proteja (cand sunt mari).

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Lasconi nu e cu LGBT, e conservatoare.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru Cipi1212):

Omule, esti bisexual. Oamenii nu isi aleg orientarea. Daca tu ti-ai ales-o inseamna ca esti bisexual si crezi ca toti sunt ca tine.

| Cipi1212 a răspuns (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Nu sunt bisexual și nu intenționez să fiu

| Blander a răspuns:

Și eu

Întrebări similare