Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta, adica mama recastorita iar de tatal meu natural nu stiu nimic de cand eram la gradinita. Mama a spus ca nu il intereseaza de mine si nu au pastrat legatura si cateodata stau si ma gandesc ca as fi curioasa sa il cunosc sa vorbesc cu el...
Eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Daca chiar simti chestia asta suna-l si dati-va intalnire undeva si intreaba-l absolut orice crezi tu ca te-ar ajuta.Planurile tale de viitor, cariera, imagineaza-ti ca vb cu cea mai buna prietena a ta
E un lucru bun ca te gndesti la el, mai ai doar un passs mic mic pana sa vorbesi cu el si daca la inceput nuvrea sa asculte orice persoana e sensibila, incearca incearca incearca. multa bafta!
Daca a plecat cand tu aveai un an inseamna ca nu te-a vrut eu zic sa vorbesti cu mama ta intre patru ochi poate te lamureste ea. mult noroc!
Eu te sfatuiesc sa il suni.pana la urma daca nu risti nu castigi.stii cum se spune. invinge timiditatea si poti sa-i spui ca vrei sa-l vezi, daca poate sa tineti legatura. succes!:*
Normal ca nu a uitat de tine si sunt sigura ca s-ar bucura daca l-ai suna, pentru ca sigur te iubeste mult.